Nuxe

Nuxe kadoset

Nadat ik de mooie Feelunique adventskalender had besteld bleef ik natuurlijk emails ontvangen van deze webshop. Toen ze hun kerstshop opende kon ik mezelf niet bedwingen en bestelde ik een aantal kerstkadootjes.

Nuxe Paris Christmas cracker

Voor mezelf bestelde ik de kadoset van Nuxe niet voor de kerst maar om te proberen. Ik zag dat er 4 mooie luxe miniaturen in zaten en ik wilde graag wat meer van de merk proberen. Al eerder heb ik het fragrant water mogen proberen maar vooral de huidolie krijgt goede kritieken.

Nuxe Paris

Ik start met het flesje micellaire water. Op mijn blog kun je inmiddels heel wat reviews vinden over dit soort watertjes. Ik ben er dol op. Bijvoorbeeld die van Dr. Pierre Ricaud of die van Garnier. Deze van nuxe valt in een wat hoger prijs segment en kost rond de EUR 15,-. Dat komt vast door de toevoeging van rozenblaadjes die ook als 2e op de ingrediëntenlijst staan.

Nuxe Eau demaquillant micellaire

Ik vind hem heerlijk. Je kunt hem moeiteloos ook voor je oogmake-up gebruiken en je make-up verdwijnt snel en gemakkelijk. Echt een prima product om als eerste reiniger voor je gezicht te gebruiken.

Het tubetje hand- en nagelcrème besloot ik mee te nemen naar het werk. Kon ik het daar mooi even uitproberen en met de verwarming die nu weer op volle toeren draait is een beetje liefde voor je handen geen overbodige luxe. Een full size van deze crème kost rond de EUR 10,-. Het is dus een herstellende, niet-vette verzorging voor de droge, beschadigde handen die ze beschermt tegen huidveroudering. De geur vond ik in het begin wat sterk maar naar mate ik hem wat vaker ging gebruiken begon ik de geur te waarderen. Fijne crème voor poezelig zachte handjes :).

Nuxe reve de miel

Voor de vermoeide huid trof ik een tubetje Crème Prodigieuse aan. Deze dagcrème  met een concentratie van krachtige antioxiderende bestanddelen, hydrateert, verkwikt en beschermt de huid tegen oxidatieve stress, de grootste oorzaak van huidveroudering. De huid is gehydrateerd en beschermd en blijft stralen. Fijne, zijdeachtige textuur die niet vet aanvoelt, met het mythische parfum van Huile Prodigieuse®. Een full size tube kost ongeveer EUR 20,-.

Oh la la, ik nam deze tube mee op zakenreis kon ik goed gebruiken tijdens lange dagen van vergaderingen en tijdens het reizen. Ook dit product is helemaal prima. De geur is wat te sterk vind ik persoonlijk maar blijft niet hangen. Je huid voelt goed verzorgt aan. Door de geur denk ik wel dat er wat bestanddelen in kunnen zitten die voor de gevoelige huid niet geschikt zijn. Heb jij daar last van kijk dan eerst even op de ingrediëntenlijst.

Nuxe creme prodigieuse

Tot slot dan de topper uit de doos en dat is de ‘droge’ huidolie Huile Prodigieuse. Hier las ik niets dan goeds over en ook een vriendin van mij raadde me deze olie aan om eens te reviewen op de blog 🙂 Thanks Mies goede tip.

De olie kan zowel voor je gezicht, lijf als haar gebruikt worden.Voor je gezicht zou ik hem persoonlijk niet aanraden. Hij ruikt heerlijk dus er zit parfum in en daar kan je huid van gaan irriteren. Lekker voor je lijf en haar gebruiken dus. De sensuele goudkleurige paarlemoerbestanddelen laten je huid ook nog eens subtiel schitteren (Hello sexy legs 🙂 ). De geur doet mij denken aan de fijn olie van Melvita die ik afgelopen zomer heb gebruikt.

nuxe huile prodigieuse

Wat een fijne producten en wat een leuke kennismaking. Ik betaalde denk ik zo’n EUR 13,- voor deze set en dat is een prima prijs om de producten eens te testen en te zien of je ze full size wilt aanschaffen. De crème en de olie en het micellair water vind ik de toppers en ja die zou ik zo full size kunnen kopen.

Ben jij bekend met Nuxe?

Annette

21 thoughts on “Nuxe

  1. Ik ken het inderdaad, deze artikelen zaten ook in de Nuxe Treasure Box die ik kreeg. Helemaal met je eens hoor. De olie is heerlijk. En ik vrees dat hij heel snel op is. Jank.

    Fijne feestdagen Annette!

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Roger & Gallet | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s