Super Lash

Super Lash – Wimper Enhancer

Bij mijn schoonheidsspecialiste nam ik dit Superlash serum mee. Ook al beschik ik zelf over lange zwarte wimpers kan een dame nooit genoeg lashes hebben nietwaar? Ik had een paar jaar terug al eens kennis gemaakt met het serum van Revitalash en dat werkt super maar is enorm duur. Je betaald meer dan EUR 100,- voor een paar ml.

Ik was dus heel benieuwd of dit serum dat de helft kost EUR 49,95 ook goede resultaten geeft.

Super Lash      Super Lash

Wat zegt Super Lash zelf over hun product:

Binnen 4 weken super lange wimpers

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij uw eigen wimpers dubbel zo lang worden. Uw wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijk curve (krul). Het is net als of u al mascara op heeft, maar dan nog mooier en langer. Dit wilt toch iedere vrouw.

Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.

Als u elke avond Super Lash aanbrengt, krijgt u binnen 4 weken, niet alleen langere wimpers, uw wimpers worden ook voller, dikker en donkerder.

Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. U gebruikt Super Lash 4 weken elke avond. Daarna kunt u 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kunt u het serum weer gaan gebruiken.

Ik vond het zelf even wennen alvorens ik dit in mijn systeem had. Want wie doet er nu ‘eyeliner’ op net voordat je naar bed gaat. Ik vergat het dus nog wel eens. Soms ging ik dan alsnog mijn bed voor uit maar soms dacht ik ‘laat maar’ 🙂 morgen weer. Ik moest dus even een ‘strategische’ plek zoeken om het serum neer te leggen zodat ik het niet zou vergeten.

Super Lash      Super Lash

Wat is nu een betere plek dan naast mijn vertrouwde Labello waar ik steevast elke avond mee naar bed ga, hahaha. Kijk, toen kwamen we ergens. Foto’s maken vond ik heel lastig want ik heb maar een gewoon toestel en heel duidelijk kreeg ik dus mijn oog er niet op zo dichtbij.

Ik merk zelf vooral met het aanbrengen van mascara wel verschil. Mijn wimpers zijn zeker dikker en voller en ook echt een stuk langer. Kijk maar even naar deze foto.

Super Lash

Met een verpakking doe je 3 maanden bij dagelijks gebruik en dat is dus een prima prijs/pret verhouding. Ik gebruik het inmiddels niet meer dagelijks maar zo’n 2x per week als  ‘onderhoud’. Ik vind het echt een heel goed product en zeker zijn geld waard.

Aanrader voor dames met weinig of korte wimpers zou ik zeggen. Ik zie niet zo snel of dit online te koop is maar vooralsnog denk ik alleen bij schoonheidssalons.

Zou jij een product als dit gebruiken voor je wimpers?

Annette

 

17 thoughts on “Super Lash

 1. Wat heb je in elk geval prachtige wimpers! Wauw, ze zijn echt enorm lang. Helaas ben ik zelf niet gezegend met van nature lange wimpers, dit zou dus echt wel wat voor mij zijn. Heb je enig idee hoeveel langer ze zijn geworden?

  Like

 2. Waaaaaaaaaauuuwwww jouw wimpers ❤ Super mooi! Alleen ik blijf dit soort producten een beetje eng vinden. Vooral nadat ik een keer las dat van Revitalash je oogkleur opeens kan veranderen.. Brrr…

  Like

  • ow ja joh??? Gets dat klinkt wel eng ja….Dat had ik nog niet eerder gehoord. Ik heb met deze nergens last van ook geen jeuk, irritatie ofzo maar heb verder ook geen gevoelige ogen. Wel vreemd als dat kan. Je smeert het tenslotte echt op je ooglid en het komt er echt niet in ofzo….

   Like

 3. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Etos Mascara | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Lights of Orient | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Missers 2016 | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s