Unboxing

Styletonebox Oktober 2016

Een dag eerder dan ik had verwacht viel hij al op de deurmat. De Styletonebox van Oktober. Wat zou de box deze maand weer hebben qua inhoud? Ik laat het aan je zien.

Styletone box Oktober 2016

We starten met een wenkbrauwgel van het Amerikaanse merk Chella met een waarde van EUR 18,-. Ik gebruik elke dag een wenbrauwgel dus deze zal ik zeker gaan gebruiken. Altijd fijn om de borstels boven de ogen een beetje in toom te houden en ze ook in toom te laten gedurende de dag. Bomvol met oliën, Aloe Vera (ik zie ook Kamille ai, maar denk dat het voor mijn wenkies wel oké zal zijn) en zeewier (dat is Kelp toch?).

We blijven even bij de ogen met dit potlood van het merk Jelly Pong Pong met een waarde van maar liefst EUR 20,-. Dat zou ik dus echt nooit uitgeven aan een product als dit. Ook ben ik tot nu toe niet echt onder de indruk van de producten van dit merk die tot nu toe in de box zaten. Zeker niet slecht maar prijs/pret verhouding is wat mij betreft niet helemaal in balans. Dit potlood kun je voor de waterlijn gebruiken en op/onder het wenkbrauwbot maar dus ook als lipliner of zoals als tip in het boekje staat om een soort ombre effect met lipstick te bereiken.

Nog een potlood product maar dan een lipcrayon van Starlooks met een waarde van EUR 19,-. Een donkere berry kleur, ik was even bang te donker maar op de lippen valt hij erg mee. Ik vind hem echt heel erg mooi had ik niet verwacht J.  Hij is wel iets aan de droge kant maar even een lik Labello erover en ik er helemaal tegen. Ja, echt blij mee denk mijn favoriet voor deze maand.

Van Hikari (zijn we ook al eerder tegengekomen) een mooie oud-roze blush (Cameo). Het is een matte blush daar heb ik er volgens mij nul van dus dat is leuk als aanvulling. De waarde is EUR 15,-. Helaas sluit het doosje niet helemaal goed (althans hij klikt niet dicht) maar verder helemaal prima.

Het laatste product is een Brush Cleaner, een handig tooltje om je kwasten te reinigen. Kan ik mooi gebruiken als ik mijn kwasten een schoonmaakbeurt geef met de Brush cleanser  waar ik eerder een review over schreef.

Brush cleaner Styletonebox oktober 2016

Prima inhoud weer van Styletone, op het potlood van Jelly Pong Pong na ga ik alles wel gebruiken. Ik heb een abonnement op de Styletone zoals je weet (en elke maand kunt lezen). De box kost EUR 12,95 per maand (en is per maand opzegbaar) neem je een langer lopend abonnement dan wordt de box zelfs nog iets goedkoper. Past door de brievenbus dus geen gedoe als je niet thuis bent 🙂 .

Wat vind jij van de inhoud deze maand?

Annette

24 thoughts on “Unboxing

  • Dat weet ik eerlijk gezegd niet meer Nancy, ik ben al zo lang lid 🙂 volgens mij kun je wel iets van een profile aangeven maar meestal zijn de boxen allemaal hetzelfde kan alleen bijvoorbeeld de kleur van de blush, lipstick, nagellak verschillen. Maar anders zou ik even de site bekijken of ze even een mail sturen om het na te vragen als ik jou was.

   Like

 1. De Jelly Pong Pong, wat een naam overigens, is wel de goede kleur… een beetje vanille-achtig kleurtje? In ieder geval niet spierwit, dat staat vaak zo raar.
  Zo een brush cleaner is wel een handig hebbedingetje , de blush kleur is mooi. Jammer van de sluiting…

  Like

 2. Die oud-roze blush zou ik wel willen. Ik gebruik al jarenlang een soort ‘egyptische poeder’ om contouren aan te brengen, maar ik denk dat een beetje een ‘gezonde blos’ ook wel leuk staat.

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s