Het jaar 2016

Overzicht 2016

Daar is hij dan het laatste artikel van 2016. Graag kijk ik deze dag even terug op het afgelopen jaar. Gisteren kon je mijn missertjes al zien (link) en vandaag kijk ik graag even naar de toppers.

Macbook makeupspiegel Ann Ages Gracefully

Mijn best bekeken artikel was die van 2 januari. Ja, echt waar het eerste artikel van vorig jaar. waarschijnlijk zat iedereen brak achter zijn computer of tablet even bij te komen met mijn opgemaakt video 🙂 hahaha. Leuk, maar de rest van het jaar dus niet meer zo’n goed bekeken artikel gehad.

Overmorgen weer een opgemaakt video dus heel benieuwd of die volgend jaar ook weer terug komt in mijn toppers. Verder wordt er nog steeds veel geklikt op het Dr. Organics artikel (de shampoo & conditioner – ik ben geen fan :)) en ook het serum van Novexpert wordt nog steeds regelmatig bekeken.

novexpert

Ik heb zelf weer genoten van een fijn blogjaar. Er stopten een hoop bloggers en dat gaf wat reuring omdat bloggen ‘dood’ zou zijn. Nou ja, ik zie mijn blogbezichtingen nog steeds toenemen dus ik ben blij en absoluut niet dood. Als ik zelf even terug kijk in de artikelen van de afgelopen maanden denk ik alleen maar weer wat is het toch een leuke hobby en wat kom ik met veel leuks in aanraking wat ik voorheen niet deed/of aan dacht.

Beugelbekkie

Mijn persoonlijke hoogtepuntje was toch wel toen mijn beugel eruit ging en dat was alweer in Juni, wow lijkt alweer zo lang geleden. Vond ik de unboxing van de adventkalender leuk om te doen en ook de deelname aan #echtepostiscool was enorm leuk om te doen (en vooral de voorpret met alle andere deelnemers via Social Media). En het artikel over de Single Sok kreeg heel veel comments, super leuk om te lezen.

Ik hoop weer op een hoop moois voor 2017. Ik wens jullie allemaal een fantastisch uiteinde (voorzichtig met vuurwerk –of doe net als ik en blijf lekker binnen 🙂 ) en ik zie jullie graag terug in 2017.

Is er een bepaald artikel dat jou is bijgebleven? Of wellicht een product dat je hebt aangeschaft omdat je er op mijn blog over las?

Annette

14 thoughts on “Het jaar 2016

 1. Volgens mi heb ik meerdere producten gekocht na wat reviews. De laatste was de glow tonic. En de koopjes van Wish, ik heb inmiddels half Wish leeg gekocht 😉
  Ik wens jou ook alvast het allerbeste voor 2017! (en wij blijven ook binnen denk ik..) Knal, Plop! Op naar het nieuwe jaar!

  Like

 2. 40 is het nieuwe 20, al schuif ik al snel richting 50 toe. Echter wij zijn het nog niet zat. Sterker nog, de cijfers stijgen!
  Ik wens jou ook weer een tip top en geen flop jaar toe! 🍾🥂

  Like

 3. Er is zeker wat bijgebleven maar niet één artikel. Ik ga dankzij jou 2 a 3 keer per jaar naar.. jaja.. DM!
  Zo blij en ik ben jou zo dankbaar dat ik het dankzij jou(w) (blog) DM heb leren kennen. Dank je wel hiervoor. Scheelt zoveel! Fijne jaarwisseling! Drie kussen op je wang. Claudy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s