Sample Saturday

Christophe Robins haarpasta

Een product waar jullie heel nieuwsgierig naar waren toen deze in de LookFantastic box zat (lees hier) en ik ook. Nou, ik heb er wat over te melden hoor, dit potje met grote inhoud.

Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste

Wat voor product is het?

Het is een Cleansing pasta die ook nog eens volume geeft aan het haar.

De formule van Cleansing Volumizing Paste bestaat voor 85% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Een unieke mix van pure Rassoul dat fijn haar verdikt en rehydrateert terwijl beschermende roos- en Limnanthes extracten de haarkleur behouden en verbeteren. De pasta-achtige textuur schuimt licht tijdens het wassen en geeft het haar direct volume vanaf de wortels tot de haarpunten

Welk merk betreft het?

Christophe Robin, voor mij een eerste kennismaking met dit merk.

LF box sep 2017 (16)

Wat is de eerste indruk:

Nou, ga er even voor zitten zou ik zeggen, want waar zal ik beginnen? Ik ben het type dat rustig met zo’n leuk potje onder de douche springt, niet eerst even leest of verdiept maar ervaring door te proberen. En ja, dat gaat wel eens niet helemaal zoals je hoopt hahaha.

Oke ik stond dus met vers gewassen haartjes onder de douche, opende het potje nam een klodder en dacht toen al hmmm, hoe krijg ik dit op mijn hoofdhuid gesmeerd??? Want natte haren kleven nu eenmaal aan je hoofd, enfin ik ging een beetje voorover hangen en met mijn vingertoppen richting schedel. Hierboven staat licht schuimend???? Ammehoela! 🙂 een soort chemische reactie en een enorme berg schuim was het gevolg en toen het vogelnestjes syndroom (lees hier voor een eerder ervaring ai). Een grote bonk gestript haar en 1 grote klit. Nope, het huilen stond mij weer eens nader dan het lachen. Ik hoorde mezelf een domme doos noemen omdat ik niet eerst even de gebruiksaanwijzing had gelezen.

Christophe Robin hairpaste

Maar goed, flinke klodder conditioner en proberen te redden wat er te redden valt. Pffff, doorkammen ging dus niet helemaal lekker en ik moest toch even bijkomen van dit voorval. Later op de avond mijn haar voor het laatste beetje droog gefohned en was ik een ware Farrah Fawcett (voor mijn jongere publiek – google haar maar even) 🙂 ja hoor volume ten top.

Ik kan niet anders zeggen dat het product werkt want twee dagen later had ik nog steeds volume tot mijn volgende haarwasbeurt. Met mijn fijne haar is dat echt een unicum en dat het ook nog eens 2 dagen aanhoud vind ik echt wonderbaarlijk.

Kopen of niet kopen?

Tsja, na mijn eerste ervaring ben ik de pasta iets spaarzamer gaan gebruiken haha en weet ik dat ik niet (zoals de laatste maanden) zonder conditioner kan als ik dit gebruik. Maar het werkt als een tierelier dat moet gezegd. Je haar voelt zeker stug na gebruik (hallo gestript haar) maar het voelt niet ‘vies’ zoals ik vaak wel ervaar met een droogshampoo.

Een pot kost EUR 39,- dat vind ik een hoop geld maar het werkt dus zeker. Het is niet een product dat ik elke wasbeurt zal gebruiken maar als je graag je (lange) haar los draagt en het kan wel wat volume dan gebruiken (zoals in mijn geval) is dit zeker een aanrader.

Ik ga het potje in elk geval met veel plezier opmaken.

Annette

20 thoughts on “Sample Saturday

  1. Farah haar! Wil ik ook! Zonder gekheid, ik kan me je balen indenken onder de douche. Ik lees die gebruiksaanwijzingen ook nooit goed door, alleen maar zonde van kostbare tijd. Heb je nog een foto voor Golden Girls circle of trust? 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s