Vichy

Vichy Aqualia Thermal nachtspa

Wellicht weet je nog dat ik een tijdje terug bij het persevent was van Vichy (klik hier voor de goodybag unboxing). Daar werd ook een huidanalyse gemaakt en kreeg ik nog een aantal fijne producten die afgestemd zijn op mijn huid toegestuurd van Vichy.

La Roche-Posay en Vichy Event september 2017

Ik kreeg onder andere de nachtverzorging uit de Aqualia lijn toegezonden. Lekker smurfen blauw 🙂 en speciaal voor de vochtarme huid. Het voordeel van deze nacht crème is dat je hem ook als masker kunt gebruiken. Bijvoorbeeld 1 a 2x per week wat dikker aanbrengen lekker even laten werken en dan of gaan slapen of als er teveel op je gezicht zit met een tissue even de overtollige crème weghalen.

Vichy Aqualia thermal

Vichy zegt het volgende over hun product:

Vichy Aqualia Thermal Nacht Spa biedt je huid ’s nachts de voordelen van een Spa-behandeling. Dit verzorgingsproduct geeft je huid een langdurig hydraterend vermogen, laat je huid herstellen en laat de gelaatstrekken ontspannen.

Dit product bevat thermaal bronwater van Vichy: rijk aan 15 zeldzame mineralen die gebruikt worden in de Vichy Spa, gecombineerd met Hyaluronzuur. Dit doordrenkt je huid dankzij het sterk opvullende vermogen en houdt je huid continu sterk.

Je huid is voelbaar soepeler en zachter en je huid toont een zichtbare verbetering vanaf de eerste nacht. Je krijgt gladdere gelaatstrekken en je gezicht is zichtbaar meer uitgerust. Een langdurig gevoel van hydratatie en comfort.

De crème zit in een pot van 75ml. Hypoallergeen parfum. Dermatologisch getest. Zonder parabenen.

Vichy Aqualia Thermal

De crème is bij het aanbrengen erg ‘nattig’ dat komt natuurlijk omdat het hoofdbestanddeel bronwater is. Hij is erg licht van structuur daardoor maar voedt zeer goed. Ik word inderdaad wakker met een gezicht dat baby-billen zacht is 🙂 en goed aanvoelt, totaal niet trekkerig of droog.

Vichy Aqualia Thermal

De pot heeft dus een inhoud van 75ml wat behoorlijk is, de meeste merken houden het vaak bij 50ml wel voor gezien. Zeker value for money dus. Ik ben deze crème gaan gebruiken toen mijn Douglas Age Focus nachtverzorging op was (klik hier voor de review). Beiden zeer fijne crème’s de Vichy is zeker een stuk lichter dan de volle crème van de Douglas maar de werking van beide crèmes is erg fijn. Ook qua prijs ontlopen ze elkaar niet veel de prijs van deze Vichy crème ligt rond de EUR 25,-.

Voor de dames (en heren) met een vochtarme huid die wel een slurp kan gebruiken zeker een aanrader.

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

24 thoughts on “Vichy

  1. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s