Basic Essentials –Wenkbrauwgel & Oogschaduwbasis

Laten we het eens over wat basic essentials hebben. Producten die we vrijwel dagelijks gebruiken en die ervoor zorgen dat onze weerbarstige wenkbrauwen in het gelid blijven en onze oogschaduw mooier blijft gedurende de dag.

IMG_2386

Ik heb het over twee productjes die mijn make-up look net even wat mooier doen lijken. Als eerste een wenkbrauwgel. Ik gebruikte dit eigenlijk nooit maar sinds een aantal maanden ben ik helemaal om. Ik denk dat ik inmiddels aan mijn derde verpakking bezig ben en het bevalt me prima. De transparante gel met een ‘mascara’borsteltje is makkelijk in gebruik en je wenkbrauwen worden er niet ‘hard’ van maar blijven wel prima in model.

IMG_2388      IMG_2391

Mijn schoonheidsspecialiste zorgt er altijd voor dat mijn wenkbrauwen goed en mooi gevormd zijn en tussen de afspraken door houd ik het dan zelf zo goed mogelijk bij. Deze gel helpt me daarbij en hoef ik me de hele dag geen zorgen te maken of mijn wenkbrauwen goed zitten. Fijn product. Deze is van Essence en kost EUR 2, 39. Ik heb ook al eens die van de Hema gebruikt en die is ook prima. De transparante gel wordt wel viezig na verloop van tijd door je overige make-up (lees; meestal is foundation de boosdoener). Maar dan gooi ik hem gewoon weg en koop een nieuwe, voor dat geld geen probleem.

IMG_2387      IMG_2389

Dan een andere essential en dat is oogschaduwbasis. Tot vorig jaar gebruikte ik ook dat eigenlijk nooit. Ik vond het niet nodig en vond dat mijn make-up er nog prima op zat aan het einde van de dag. Niet dus! hahaha nee hoor, sinds ik het ben gaan proberen ben ik helemaal om. Wat een goed spul. Ik doe s’morgens om 07:00 uur mijn make-up en s’avonds rond 09:30 gaat het er weer af. Als ik het nu vergelijk met een jaar geleden, meestal was dan toch echt wel het meeste van mijn make-up verdwenen. En nu? Nu vind ik echt dat het er soms nog net zo netjes op zit als dat ik het er s’morgens op had aangebracht. Echt een wereld van verschil. Ook hiervoor gebruik in een budget product. Ook deze is van Essence en kost EUR 1,99 maar ook deze heb ik al eens van de Hema gebruikt en die is ook helemaal prima.

Gebruik jij ook deze essentials?

Annette

 

14 thoughts on “Basic Essentials –Wenkbrauwgel & Oogschaduwbasis

 1. Ik heb deze oogschaduw base van essence gehad en ik vind hem echt vreselijk! Ik gebruik er bijna altijd een van Urban Decay en die is zoooo fijn! Je doet er ook heel lang mee. Deze ging bij mij rullen waardoor ik allerlei ‘korreltjes’ in mijn ogen kreeg. Niet fijn!

  Like

 2. Ik gebruik de Brow definer om juist meer ‘wenkbrauwen’te krijgen, maar ben er niet helemaal tevreden over.Ik heb een oogschaduw basis van de Hema en van Mac , maar gebruik weinig oogschaduw. Die van Mac vind ik wel heel erg goed.

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #19 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Fleur de Force | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 11. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s