Weekoverzicht

Weekoverzicht #145

Wat een heerlijk korte werkweek dat zou ik eigenlijk altijd wel willen 😊 maar ja, dan zou ik toch eerst de loterij moeten winnen anders moet er toch echt gewerkt worden voor mijn inkomen. Ik neem je even kort mee langs mijn week.

Maandag

Ik start de week op kantoor want er begint weer een nieuwe medewerkster. Een Nederlandse dame, ook wel weer eens leuk al stotter ik meer als ik mijn verhaal in het Nederlands moet doen omdat ik zo gewend bent om altijd alles in het Engels te doen. Verder meetings en wat papierwerk. Ik vind het echt druk op de weg naar huis. Ik kook de Noodles uit de hello fresh box.

Dinsdag

Thuis aan het werk, wel even lekker want ik wil zo veel mogelijk weg werken voordat ik 2 daagjes vrij ben anders ligt het er allemaal volgende week maandag en dan is het weer hollen en vliegen. Het gaat lekker en zit in een goede flow. Ga tussen de middag even naar een DHL punt in de buurt om wat contracten weg te brengen en sport mijn eerste work-out van deze week. Isabelle kookt de gyros en het smaakt weer heerlijk.

Woensdag

Wat een zalig weer, ik heb de tuindeur open gezet (en helaas gelijk een dikke vlieg binnen ☹ dus moet duidelijk ook het vliegenscherm uit de kast halen). Ben lekker aan het werk mag een sample sale opzetten voor half juni, altijd leuk om te doen en maak zo goed en kwaad als het gaat mijn werk af voor deze week. Ook valt de enveloppe voor het bevolkingsonderzoek – ditmaal het uitstrijkje – op de mat dus volgende week gelijk maar even een afspraak maken dan hebben we die ook weer gehad. Belangrijk ook om te doen.

Donderdag

Hemelvaartsdag, ik slaap uit, ahum tot half 9 haha en rommel wat in huis, maak een lekkere wandeling op de hei (heb de schaapskooi op mijn rondje) en ga lekker buiten zitten en lees mijn boek uit. Dit is wel de spannendste die ik gelezen heb dit jaar en de teller staat inmiddels op 28 😊 ik neem deze zeker mee in mijn volgende boekentip artikel.

Vrijdag

Vandaag ga ik naar The Style Outlet (Halfweg tussen Amsterdam en Haarlem) we hebben daar sinds augustus vorig jaar een winkel en ik was er nog niet geweest. Viel een beetje tegen, niet mijn winkel natuurlijk, haha maar het hele centrum. Batavia heeft dan toch echt op dit moment meer te bieden. Een hoop staat ook nog leeg omdat het door de Corona crisis toch lastiger verhuren is blijkt wel. Jammer, hoop wel dat het nog verder vol komt, het heeft zeker potentie maar vond het nu nog wat karig.

Weekend

Hup, naar de markt voordat de regen los barst maar ik houd het droog. Doe boodschappen en besluit omdat het toch geen buiten-zit-weer is maar even naar Amstelveen te rijden. Daar zit een Nespresso winkel en ik ben door mijn koffie heen. Loop gelijk een rondje stadshart Amstelveen.

Het valt gelukkig mee met de drukte (ben er nog voor de middag dus dat scheelt), schiet alleen even de Action in omdat mijn telefoon houder in de auto kapot is, dus ik koop een nieuwe, wat te snoepen, en nieuwe theedoeken en brilpoetsdoekjes, heel spannend allemaal dus 😊. Op zondag gewoon een wandelingetje en het huishouden en dan zit mijn lange weekend er alweer op. Was even lekker die paar dagen.

Hoe was jullie week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Een positieve en negatieve week. Kreeg de uitnodiging voor een vaccinatie dinsdag en kon donderdag al terecht in Utrecht. (hier nergens eerder dan 2e week juni). Oogarts geweest wegens snelle achteruitgang zicht: staar….Morgen terug. Wel veel last van bijwerkingen vaccin. Koorts, spierpijn, etc. etc. maar voelt toch goed. Mijn broer (51) kreeg ook een uitnodiging maar toen hij belde bleek dat een foutje….Fijne week maar weer en hopen op beter weer al is het na 5en ’s avonds meestal wel redelijk

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat goed dat ik dit lees, ik heb al jaren geen uitstrijkje meer laten verrichten. En nooit een oproep daarvoor gehad…wat gek. Zeker omdat ik voordat ik zwanger van Tom was een operatie heb gehad vanwege “verdachte cellen..”
    Ik ga eens even lezen over die zelftesten, wist niet eens dat dat bestond, dus bedankt voor de tip zoclaudy!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s