Rene Furterer

Droge Olie – Haar & Lichaam

Bofkont als ik ben won ik een fles van deze droge olie in de bloghop die was georganiseerd door een groep bloggers. Dit is alweer een paar maanden terug trouwens. Het merk Rene Furterer was mij totaal onbekend dus altijd leuk om een nieuw merk te leren kennen.

Rene Furterer droge olie

Het merk is te koop bij de online apotheek Viata.nl en kost rond de EUR 25,-. Na de afgelopen zomervakantie kon mijn zongebruinde velletje wel wat olie gebruiken want ik wilde de strijd tegen het vervellen zo lang mogelijk uitstellen. Ik had met zorg geprobeerd een mooie bruine kleur te krijgen in de vakantie en dat betekend ook bij thuiskomst dat je moet blijven smeren om je huid goed gehydrateerd te houden.

Rene Furterer droge olie

Sublimerende droge olie

Deze sublimerende droge olie is een kostbare alchemie van 5 plantaardige oliën van natuurlijke oorsprong, die de botanische knowhow van Rene Furterer belichaamt. De olie voedt en beschermt het haar en maakt het soepel en glanzend. Ze kan ook op het lichaam worden aangebracht om de huid te hydrateren en dag na dag mooier en heerlijk zacht te maken. De zinnenstrelende luxe van kostbare oliën hult huid en haar in een sensueel betoverend parfum. Deze olie voelt satijnzacht aan en is niet plakkerig. Een veelzijdig product dat u het hele jaar door naar hartenlust kunt gebruiken.

Heerlijk, ik kan niet anders zeggen. Ik gebruik het niet voor mijn haar, ik ben niet zo van de olie voor mijn haar (op het serum van Supernaturals na) want dat is al snel te veel van het goede voor mijn fijne haardos en oogt al snel vettig. Maar op het lichaam? Toppertje.

De flacon heeft een handige spraydosering dus na het douchen kun je jezelf snel en makkelijk insmeren. De flacon is van glas dus als je net als ik tegels hebt in de badkamer wel een beetje oppassen dat je hem niet uit je vingers laat glippen.

Mijn huid voelt superfijn, de geur is fijn en subtiel maar blijft niet lang hangen. Zelf vind ik dat eigenlijk wel prima want ik doe liever een zelf-gekozen parfum op en dan is het niet fijn als je allerlei geurtjes door elkaar ruikt. Aanrader voor de dames met een droge huid die op zoek zijn naar een gevoel van luxe want dat is toch wel van toepassing op deze olie.

Rene Furterer droge olie

Ik smeer mijn hele lijf in met deze olie en dan nog vind ik hem zuinig in gebruik. Ik heb hem na de zomervakantie in gebruik genomen en inmiddels is hij leeg en ben ik overgegaan op de Nivea. De   prijs/pret verhouding is dan ook goed te noemen. Ik heb nu ook een klein flesje droge olie van Nuxe, ik vermoed dat deze olie van Rene Furterer daar een dupe van is maar dat laat ik je nog weten.

Gebruik jij wel eens een lichaamsolie?

Annette

15 thoughts on “Rene Furterer

  1. Mooi! Lichaamsolie gebruik ik vrijwel nooit, ja nu tijdens mijn zwangerschap voor mijn buik. Wel gebruik ik altijd haarolie, om die vervelende pluis tegen te gaan

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s