Hyalurides Expert

Hyalurides Expert

Nieuwe huidverzorgingslijn Hyalurides Expert

Van Dr. Pierre Ricaud mocht ik hun nieuwe lijn Hyalurides Expert uitproberen. Wat een genot want ik ben altijd erg te spreken over dit merk. Je kunt Dr. Pierre Ricaud alleen online kopen in Nederland en wellicht dat dat mensen tegen houd maar ik zou zeggen neem eens de proef op de som. Je zult niet teleurgesteld worden.

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides

Ik kreeg 3 producten uit de nieuwe lijn toegestuurd. Huh? 3 zul je denken, ik zie er toch echt 4. Jazeker, maar de crème is zowel in een pot als een tube verkrijgbaar en ik kreeg beiden toegestuud. Heel lief want nu kon ik mooi mijn collega Maria vragen of zij ook wilde testen. Dan lezen jullie niet alleen mijn mening maar ook die van haar :).

Ik start met het serum

Een krachtige en preciese anti-rimpel actie. Trekt snel in de huid, reageert meteen en heeft een spectaculair gladstrijkend effect. De huid is meteen als nieuw.

Dankzij de synergie van drie vormen van hyaluronzuur, die op 3 niveaus in de huid werken en die op 3 manieren actief zijn, worden rimpels op een gerichte manier behandeld.Dit Huidvernieuwend en Corrigerend Serum zorgt voor een gladmakend effect en voor onmiddellijke resultaten op de kwaliteit van de huid. Toepassing tweemaal per dag (’s morgens en’ s avonds) na het reinigen en op het gehele gezicht en hals. Gebruik afzonderlijk of voor uw gebruikelijke crème om de effecten te maximaliseren.

Het serum is niet doorzichtig zoals ik eigenlijk van een serum gewend ben. Het is een beetje milky achtig. Je hebt er weinig van nodig, het trekt snel in dus kun je vrijwel direct door met je dag of nachtverzorging. Niet plakkerig maar ik ruik wel een vleugje alcohol bij het aanbrengen. Dit vervliegt direct, fijn serum. Vrij prijzig, maar ik vind het zeker zijn geld waard. Het zit in een waanzinnig mooie verpakking, wel uitkijken want volledig van glas (ook de pipet).

Creme

Deze crème combineert 4 vormen Hyaluronzuur voor een anti-rimpelwerking die meteen en urenlang zichtbaar is. Al direct na het aanbrengen nemen het volume en de diepte van de rimpels af. Na 4 weken: de huid ziet er jonger uit. De Laboratoires Dr Pierre Ricaud hebben 4 soorten hyaluronzuren gecombineerd.

Het vierde wordt langzaam afgegeven voor een antirimpelwerking met Kracht 4.

KRACHT 1: aan het oppervlak worden de rimpels meteen gladder.

KRACHT 2: de rimpels worden geleidelijk minder diep.

KRACHT 3: de rimpels worden van binnenuit weer gevuld.

KRACHT 4: het effect van langzame afgifte voor geleidelijk herstel van de contourlijnen.

Even een kleine biecht. Ik heb deze creme als nachtverzorging gebruikt de afgelopen weken hahaha want ik testte overdag al de Slow age van vichy. Niets mis mee verder natuurlijk, ik vind de creme heerlijk. Hij smeert goed en makkelijk, ruikt lekker en in de ochtend voelt mijn huid heel soepel en zeer gehydrateerd. Zowel in luxe pot als tube verkrijgbaar. De mooie pot ging naar mijn collega Maria.

Maria mocht het product dus ook testen en zij heeft het zowel overdag als in de avond gebruikt. Ook zij is zeer te spreken over de creme en elke dag kijken we even diep in elkaars rimpels om te zien hoe de vlag erbij hangt. En ja, wij zijn positief en vinden dat we er ‘Kek’ bijlopen. Hij vult zeker de lijntjes iets op. Echt een heel fijn product.

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides

Tot slot dan nog de oogcreme

Het anti-rimpeleffect Kracht 4 voor de oogcontour: deze is meteen langdurig gladder. Voor vrouwen die hun eerste rimpels ontdekken tot vrouwen die sterk bezig zijn met het tegengaan van de tekenen van veroudering en op zoek zijn naar gerichte oplossingen die echt werken.

Dit tubetje heeft een heel fijn pompje waar precies genoeg product uitkomt voor je beide ogen. Een speldeprikje is voldoende, fluweelzacht goedje dat zich makkelijk onder de ogen laat aanbrengen met kloppende bewegingen. Erg fijn. Ik gebruik deze zowel overdag als s’avonds. De huid onder mijn ogen voelt goed gevoed en ik zie beduidend minder droogtelijntjes. Echt een topper dit.

Conclusie

Ja dames het wordt wellicht wat eentonig maar ook deze lijn is zeer goed te noemen. De producten zijn niet goedkoop maar als je de site een beetje in de gaten houd zijn er regelmatig hele fijne aanbiedingen te vinden. De producten zijn op dit moment 50% goedkoper. Kijk dus zeker even op de site van Dr. Pierre Ricaud.

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

23 thoughts on “Hyalurides Expert

 1. Ik vind Pierre Ricaud ook een top merk, heb deze lijn liggen in de kast en ga ik snel gebruiken. Dankzij jou ken ik dit merk en bestel steeds opnieuw, thanks!

  Like

 2. Dat serum lijkt mij fijn. Volgens mij krijg ik nog af en toe post van de vorige bewoner van dit merk. Een beetje zoals die Yves Rocher “folders”. Volgende keer ga ik het checken.
  Ik krijg hier een “Oriflame” gevoel bij, Ook niet te koop in de winkel maar heel goede producten.

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #25 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s