Roc creme

ROC – Repulpant Eclat

Voordat ik met mijn blog begon (inmiddels ruim 2 jaar terug) gebruikte ik regelmatig crèmes van ROC. Tijd dus om weer eens een crème van dit merk te kopen want het beviel me altijd prima.

Roc Repulpant Eclat

Gladmakende crème

Deze crème is geschikt voor de normale tot gemende huid en heeft een SPF 15. Het zou de huid opvullen, maakt haar gladder en stralender. Klinkt helemaal goed toch?

Wat lees ik op de verpakking?

Innovatie:

Voor het eerst brengt ROC 4 krachtige actieve bestanddelen samen die werkzaam zijn in de verschillende bovenlagen van de opperhuid. Rimpels en fijne lijntjes worden gladgestreken, de huid is meer opgevuld en egaler zodat de huid er stralender uitziet.

Zijdeparels: geven de huid een stralend effect door de reflectie van licht

Glycolzuur: verwijdert dode huidcellen om de huid gladder te maken

THPE1: technologie die de cellen samentrekt en de huid verstevigt om fijne lijntjes en rimpels te helpen gladstrijken

Cocktail van mineralen: ◦ Verhoogt de productie van fibroblasten* die collageen produceren om de huid op te vullen

Formule met anti- oxidanten neutraliseert vrije radicalen

Roc Repulpant Eclat

Mijn mening:

Ik ben niet kapot van deze crème. Je kunt hem zowel overdag als ’s avonds gebruiken en al snel werd hij bij mij verbannen naar de avond. Waarom? Ik weet het niet goed maar ik vond dat hij mijn huid er absoluut niet stralender liet uitzien. Ik vond dat mijn huid er een soort grauwe gloed van kreeg. Nu smeer ik er nog wat foundation over maar nee, stralend kon ik het niet noemen. Jammer want het is een behoorlijk prijzige crème rond de EUR 25,- (ik betaalde overigens de helft omdat onze Etos deze uit het assortiment doet).

Verder smeert hij prima voel je inderdaad een klein beetje aanspannend effect (dat vind ik altijd lekker) en heeft hij een hele subtiele geur. Jammer dus dat hij op mijn huid zo’n raar kleurtje krijgt. Niet voor mij dus maar verder een prima crème die ik dan ook met plezier verder helemaal op zal maken.

Heb jij weleens een ‘vreemd’ effect van een crème gehad op je huid?

Annette

7 thoughts on “Roc creme

  1. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s