Nivea

Nivea Repair & Targeted care shampoo & conditioner

Het testpanel deed een oproepje voor testers voor een nieuwe shampoo, ik had me aangemeld en werd uitgekozen om te testen.

Het bleek te gaan om een nieuwe shampoo van Nivea. Ik denk dat iedereen het merk Nivea wel kent. Of dat nu is om het blauwe blikje of een van hun andere producten. Hun productlijn is behoorlijk uitgebreid en ik vind Nivea echt wel een fijn merk.

Nivea Targeted Care & repair

Maar dan de shampoo. Ik kreeg een fles shampoo en een fles conditioner toegestuurd om te proberen. Ik heb zelf halflang, fijn en gekleurd haar en mijn dochter lang haar en heel dik. Konden we mooi alletwee even testen hoe dit beviel.

In een woord; Super! Wat een fijne producten. De geur is lekker maar niet heel bijzonder maar het product is superfijn. De shampoo schuimt lekker en gelijk nadat je het hebt uitgespoeld voelt je haar heel erg fijn aan. Niet stug en bijna zo glad dat je geen conditioner nodig hebt. Meestal moet ik behoorlijk veel conditioner gebruiken omdat mijn haar enorm klit. Dat is bij deze shampoo echt niet nodig. Ik heb maar een klein beetje conditioner nodig na de wasbeurt.

nivea targeted care      Nivea targeted care

Mijn haar is goed doorkambaar na de douchebeurt en mooi glanzend als het eenmaal droog is. Het voelt echt heel fijn aan. Ik ben echt heel erg te spreken over deze shampoo en conditioner en ga hem ook zeker zelf nog een keer kopen.

Wat zegt Nivea over deze nieuwe shampoo & conditioner?

De nieuwe NIVEA Repair & Targeted Care Shampoo en Conditioner met Kera Detect Technology geeft het haar de extra aandacht en verzorging juist op die plekken waar het nodig is. In combinatie met Nutri-Essences verzorgt, versterkt en beschermt deze innovatieve, slimme formule het haar vanaf de wortel tot in de punt. Om het haar de verzorging te geven die het nodig heeft, heeft NIVEA Nutri-Essences toegevoegd aan het hele haarverzorgings- en stylingassortiment*.

NIVEA® Repair & Targeted Care Shampoo met Intelligent Repair System – herstelt en beschermt beschadigd haar voor soepelheid, precies daar waar nodig.

EIGENSCHAPPEN

NIVEA® Repair & Targeted Care Shampoo met Intelligent Repair System:

 • Verzorgt en herstelt precies daar waar nodig.
 • Versterkt door te herstellen van binnenuit.
 • Beschermt tegen haarschade en voorkomt haarbreuk.

nivea targeted care       nivea targeted care

De formule met Nutri-essences zorgt voor mooi en zichtbaar gezond haar dat soepel valt.

Wanneer het haar aan de oppervlakte is beschadigd, kan het de binnenkant niet meer beschermen tegen bijvoorbeeld de hitte van de stijltang, haarverf, en UV-licht. Dit resulteert in onder andere gespleten punten waardoor het haar er futloos uit kan zien.

Om deze beschadigingen gericht te kunnen te herstellen en het haar optimaal te verzorgen, introduceert NIVEA Hair Care de Repair & Targeted Care productlijn, bestaande uit een shampoo en conditioner. Deze nieuwe, baanbrekende formule bevat de unieke Kera Detect Technology: een slimme technologie die bestaat uit een bijzondere combinatie van panthenol, peptiden en een ‘repair’ component dat het haar ‘repareert’, daar waar dit het hardst nodig is. Het spoort de beschadiging op en herstelt het haar, waarna panthenol diep het haar binnendringt en het verzorgt en versterkt. De peptiden zorgen tenslotte voor een veilig beschermlaagje waardoor het haar weer sterk, soepel en gezond aanvoelt.

Ik krijg ook nog wel eens een jeukende hoofdhuid van shampoo maar daar heb ik met deze helemaal geen last van. Ik vind het een aanrader. De producten waren ook gelijktijdig op. Dat heb ik normaal nooit. De conditioner is bij mij altijd eerder op dan de shampoo omdat ik er meer van nodig heb. Dat is bij deze dus niet het geval.

De producten kosten elk EUR 3,79 wat ik een prima prijs vind. Volgende keer in Duitsland even kijken of ik ze daar goedkoper kan scoren ;). Denk het haast wel.

Wat is jouw favoriete Nivea product?

Annette

 

14 thoughts on “Nivea

 1. Nivea onder de douche vind ik echt lekker spul. Je smeert onder de douche al een bodymilk op, ideaal. Gisteren zo stom…nam een lekker kokosolie masker voor mijn haar, daarna gewassen… is het nog spekvet. Zo maar weer wassen…:)

  Like

 2. Oh, maar dat klinkt goed! Kwaliteit voor een fijne prijs.
  Mijn favo product van Nivea is de Nivea Men Aftershave Balsem. Na een tip van Nikki Tutorials gebruik ik deze al maandenlang met veel succes als foundationprimer!

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: OGX | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt #21 | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Nivea | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt #25 | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Nivea Vital | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s