Adventskalender

Feel Unique

In mijn zoektocht naar een leuke adventskalender stuitte ik op de website van Feelunique.com. Het was denk ik eind oktober en ik zag dat zij een adventskalender zouden uitbrengen. Je kon je aanmelden om een berichtje te ontvangen zodra hij leverbaar zou zijn. Zo gezegd zo gedaan.

FeelUnique.com adventskalender

Toen de mail binnen kwam heb ik hem eigenlijk direct besteld. Ik vind het jammer dat je bij veel adventskalenders al een foto aantreft van de inhoud op de achterkant. Dan is het hele spannende er toch een beetje af.

Op de site van Feel Unique stond wel vermeld wat de inhoud was maar geen foto. Ik heb heel vluchtig gekeken naar de merken. Het stond me aan dus toen heb ik hem besteld en verder niet gekeken naar de precieze inhoud. Wel zo leuk tijdens het unboxen.

FeelUnique adventskalender

De adventskalender telt 12 vakjes. Dat vind ik wel jammer, had er liever 24 gehad maar ach, je kunt niet alles hebben. De doos is echt prachtig. Echt die illustraties je blijft ernaar kijken. Het is ook zo getekend dat hij bijna 3D lijkt echt zo ontzettend mooi.

Als je me via Instagram (en op mijn FB pagina) volgt heb je wellicht de inhoud al gezien want daar heb ik elke dag een vakje voor jullie geopend maar ik laat het graag nog even aan jullie zien wat er achter de 12 deurtjes te vinden was.

Ik betaalde trouwens ongeveer EUR 37,- voor deze adventskalender wat ik een prima prijs vind voor wat je allemaal krijgt. De waarde is ruim EUR 100,- als je alle mini’s en full-size producten bij elkaar optelt. Volgend jaar denk ik dat ik deze zeker nog een keer zou willen kopen.

Hier komen ze dan;

1             Douchecreme van Roger & Gallet

2             BB-cream in de teint medium van Decleor

3             Palmers bodylotion in Coconut (mijn collega was er bli mee 🙂 )

4             Percy & Reed wonderbalm (haarbalm)

5             Ole Henriksen – Sugar Glow Polishing masker

6             Balance Me – Instant Pore minimiser

7             Nuxe Reve de Miel – Lipbalm (full size)

8             Laura Gellar – Highlighter

9             Rimmel lipstick – 510 Best of the best (full size)

10           Haar elastieken

11           Bourjois – oogschaduw

12           Pur – correcting primer

Ik vond het echt superleuk om elke dag een vakje te openen en te zien wat voor leuk product het zou opleveren. Het blijft toch een leuke manier om naar de kerst toe te leven.

Hebben jullie een adventskalender en wat vind je van de inhoud van deze?

Annette

 

25 thoughts on “Adventskalender

 1. Leuke inhoud, ik zag al wat voorbijkomen op Instagram. Die highlighter van Laura Gellar is heftig mooi! Het is veel leuker inderdaad als het een verassing is, dat lijkt mij de bedoeling van zo een kalender. Wel jammer dat er maar 12 vakjes in zaten…

  Like

 2. Pingback: Nuxe | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Het jaar 2016 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #26 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Look Fantastic | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Roger & Gallet | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Pur | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s