DM Lipsticks

DM lipsticks     

Toen wij onlangs een dagje Duitsland deden en weer eens heerlijk onze kar vulde bij de DM nam ik ook twee lipsticks mee.

Lipstick

De eerste lipstick is van het merk Astor. Ik had op andere blogs goede reviews gelezen over dit merk dus ik wilde dat ook proberen. Ik ging voor deze mooie Berry kleur. Ik houd erg van deze kleur en qua intensiteit is dit voor mij wel het uiterst. Donkerder dan dit ga ik niet dan wordt het mij een beetje te gothic ;).

Astor Heidi Klum      Astor Heidi Klum

Het is de kleur 008 Spicey (oh yeah!) uit de collectie van Heidi Klum (althans er staat Heidi op en ik ga er gewoon van uit dat hiermee het Duitse supermodel wordt bedoeld). Hij brengt makkelijk aan maar je moet wel netjes binnen de lijntjes blijven met deze kleur. Het is een creme lipstick en heeft daardoor een beperkte duur (na het eten even bijsmeren) maar trekt niet je lippen. Mooi en blij mee. Deze lipstick kost EUR 4,85 prima prijs.

Ann Ages Gracefully     Ann Ages Gracefully

Ook nam ik een lipstick mee van P2. Meestal heb ik hier nagellak van en de mascara maar deze ronde dus een lippenstift (oke stiekum ook een lakje maar die komt nog voorbij in een nagel update;)). Het is een nude kleur. Bij mij is het eigenlijk of Nude of een (oud) rosetint voor op de lippen. Eigenlijk heb ik geen andere kleuren in mijn lippenstift stash.

P2 lipstick      P2 Lipstick

Het is kleur nummer 100 convey greatness uit de full color lijn. Prachtig en wat smeert deze lekker. Hij glijdt echt over de lippen en is qua intensiteit best goed op te bouwen van subtiel glansje tot een echt dekkende nude kleur. Mooi! Deze lippenstift kost maar EUR 2,25.

Ann Ages Gracefully      Ann Ages Gracefully

P2 heeft echt fijne producten voor hele kleine prijsjes. Ik geloof niet dat er producten tussen zitten die mij teleurgesteld hebben. Ik heb diverse producten al in huis van dit merk en ze zijn gewoon allemaal goed. Zeker de moeite van het bekijken waard als je bij onze oosterburen bent.

Heb jij veel lippenstiften?

Annette

10 thoughts on “DM Lipsticks

  1. De nude kleur staat je goed. Heel donkere kleuren liggen momenteel bij mij te verstoffen. Ik heb , vind ik dan, veel lipsticks. Pasgeleden een van WetNWild gekregen en ik vind hem mooi! Review volgt nog. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Die nude kleur vind ik echt ontzettend mooi. Herkenbaar wat je zegt over nude en oud roze. Mijn stash bevat ook alleen maar die kleuren.

    Geen idee hoeveel lipsticks ik heb. Niet zo gek veel. Ik denk 15 ofzo. En dan nog een zootje potloden en glossjes.

    Like

  3. Pingback: Opgemaakt #24 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s