Origins

GinZing Moisturizer

Na de Collistar crème die ik de afgelopen periode had gebruikt was het weer zoeken naar een nieuwe crème. Ik had goede reviews gelezen over de Ginzing moisturizer van Origins dus die werd het.

Origins GinZing

Al eerder had ik een facial cleanser van dit merk uitgeprobeerd en die was heerlijk. Deze Ginzing moisturizer is heel luchtig en heeft net als de Collistar crème een gel-achtige structuur. Heel fijn dus voor de wat warmere periodes in het jaar of als je gewoon liever van wat luchtiger producten houdt.

Wat zegt Origins over hun product:

Voor een directe hydratatie boost met een stralend resultaat.

Deze luchtige, olievrije moisturizer is versterkt met de huidondersteuners Panax Ginseng en koffiebonen die het hydratieniveau in de huid onmiddellijk herstelt. De vermoeide huid ziet er direct verkwikt en gerevitaliseerd uit en geniet van een heldere, stralende glow

De filosofie van Origins is vertrouwen op de kracht van planten in cosmeticaproducten.

Origins wil kwalitatieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten creëren met de kracht van de natuur, bewezen door de wetenschap.

Origins producten bevatten krachtige plantextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke, essentiële oliën. Origins wil de planeet, zijn hulpbronnen en alles wat er op leeft beschermen door aarde- en diervriendelijke praktijken, verpakkingen en beleidsnormen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een heerlijke crème is. De geur is echt goddelijk (citrus-achtig) maar denk ik dus niet geschikt als je een gevoelige huid hebt want de geur is behoorlijk sterk dus er zit wel iets van parfum in. Zelf heb ik daar nooit last van en kan mijn huid dat prima hebben.

Ik kocht een kleine verpakking en die is EUR 14,-. Het is een heel handzaam formaat potje en deze ging dan ook supermakkelijk mee op vakantie zodat ik niet met glazen potten hoefde te slepen. Je doet zeker een aantal weken (ik denk ongeveer 6  a 7 weken – bij 1x per dag gebruik) met dit product en op die manier kun je het goed uitproberen.

Origins GinZing

Dit zou zeker een product zijn dat ik volgend jaar voorjaar/zomer weer zou kopen. De textuur is heel fijn en hij smeert dus heel makkelijk uit, is niet vet en ik zeg het nogmaals, die geur TE lekker gewoon.

Voor het najaar/winter ga ik weer op zoek naar iets meer lobbige crèmes dan mag het van mij altijd wel weer iets verzorgender. De kachel gaat binnenkort weer aan (jammer 😦 ) en we moeten ons weer gaan wapenen tegen de kou en regen ook je huid kan bij het wisselen van de seizoenen weer meer behoefte hebben aan een ander soort crème.

Wat smeer jij op dit moment?

Annette

 

25 thoughts on “Origins

 1. Volgens mij heb ik een tijdje terug ook een review gelezen over deze crème en zij was ook zo enthousiast over deze crème. Hij ziet er ook heel “lekker” uit op de een of andere manier. Hij ziet er ietwat gel-achtig uit, lijkt mij ook heel fijn, en eigenlijk helemaal niet door voor een kwalitatief goede crème!

  Like

 2. Ik zweer de laatste tijd bij het Revitalift/Laser gamma van L’Oréal… echt goede producten. Iets duurder dan de gewone L’Oréal crèmes maar in het Kruidvat zijn er toch vaak promoties… daar wacht ik dan op om mijn stock aan te vullen 🙂

  Like

 3. Ik lees citrus en wil heel hard weer wegrennen. Ik weet niet wat dat is, maar krijg er rillingen van.
  Best jammer, want de geur moet niets over het product zeggen en dat zal best wel heel fijn zijn.

  Like

 4. Je hebt me nu ontzettend benieuwd gemaakt naar de geur. Toch maar eens even ruiken. Ik heb het idd al wel eens bij de Douglas zien staan, Momenteel smeer ik weer Utsukusy, wat zoals je weet ook geen straf is.

  Like

 5. Ik smeer in dit jaargetij ook wat dikkere crèmes. Op dit moment zit ik aan mijn restjes van de Vitamine E lijn van the Body Shop. Hierna heb ik Oils of Life liggen. Maar ik heb ook wat liggen nog om te testen, dus dat gaat voor.

  Like

 6. Ben na het lezen van je review benieuwd geworden naar deze moisturizer! Zelf gebruik ik al een hele tijd Clinique’s Moisture Surge (ook een luchtige gelcrème-formule) en ook het Overnight Mask.

  Like

 7. Pingback: Opgemaakt #24 | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Ole Henriksen | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Origins | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s