Kneipp

Kneipp Amandelbloesem

Een poosje geleden won ik via een win actie een setje Kneipp douche producten. Het is de douchefoam en de bodylotion uit de meest recente (volgens mij) geurlijn namelijk amandelbloesem.

Kneipp amandelbloesem

Ik houd van douchefoams. Ik vind het fijn om mezelf rijkelijk in te zepen met het fluffy schuim. Deze doucheschuim zou geschikt zijn voor de gevoelige huid en bevat geen conserveringsmiddelen. Altijd prettig om te weten. De douchefoams van Rituals blijven toch wel favoriet. Ik schreef er al eens eerder over.

Zou deze net zo lekker zijn? Nope! Wat mij betreft niet. Ik vind de geur enorm sterk en niet lekker. Nee, helaas dit gaat hem niet worden voor mij. Ik had gehoopt op een subtiele geur maar ik vind hem erg aanwezig. Hij maakt de huid wel lekker zacht en het voelt verzorgd aan.

Dan de bodylotion. Ook deze heeft wat mij betreft een te sterke geur. Ik ga dan toch liever voor de Nivea. Helaas dus vind ik deze producten dus niet lekker. Niet om hun werking, die is prima maar omdat de geur me niet aanstaat. Kan gebeuren natuurlijk. Gelukkig vind Isabelle de geur wel oke dus kan zij de douchefoam lekker opmaken. Met de bodylotion kan ik vast iemand blij maken die wel gecharmeerd is van deze geur.

Kneipp amandelbloesem

De producten vind je onder meer bij het Kruidvat en ze kosten EUR 6,99 voor de Foam en EUR 8,99 voor de bodylotion. Dan zou ik toch voor EUR 1,50 meer een lekker Rituals foam halen.

Heb jij weleens een product gekocht/gekregen waar de geur je van tegen stond?

Annette

 

8 thoughts on “Kneipp

  1. Wat jammer… ik heb wel eens wat gekocht en die geur stond mij ook zo tegen. Het was een bodymilk, dat weet ik nog. en verstevigende bodymilks ruiken vaak ook heel vreemd heb ik in de loop der tijd gemerkt.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb onlangs ook een Kneipp douchefoam en bodylotion gekocht. Ik koos voor de lavendel en hou enorm van de geur. Ik weet dat ik bij mijn zoektocht naar het lekkerste geurtje in het Kneipp aanbod de lavendel de beste vond. Die met amandelbloesem vond ik ook niet lekker ruiken!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt #24 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s