Schwarzkopf

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue

Via de Barberstore.eu won ik een set producten van Schwarzkopf uit de repair lijn. Helemaal goed natuurlijk want zoals jullie weten duik ik met regelmaat in de haarkleuring om de grijze haren nog enigszins het hoofd te bieden (briljante zinsnede 🙂 ) haha.

Schwarzkopf bonacure repair rescue

Ik kreeg een shampoo, een conditioner en een product om de gespleten punten aan te pakken. Ik heb ze inmiddels al een paar weken in gebruik dus kan je mijn ervaring vandaag vertellen.

We beginnen met de shampoo. Lekker grote fles met handig klikdop (handig onder de douche, je raakt geen doppen kwijt en sluit weer goed af na gebruik). De lijn is zoals gezegd voor beschadigd en futloos haar. Het reinigt en voedt. Het zorgt voor glansherstel en de haren worden van binnenuit hersteld.

Schwartzkopf Bonacure Repair rescue

Tevens zou deze shampoo niet alleen herstellen, maar voorkomt het ook haarbreuk tot wel 95% en alsof het nog niet genoeg is allemaal geeft het tevens een betere weerstand tegen beschadigingen.

Nou, dat is heel wat vind je ook niet. Lastig om te beoordelen natuurlijk maar in gebruik is de shampoo erg fijn. Je hebt er niet al te veel van nodig en na uitspoelen heb ik het gevoel dat mijn haar goed schoon is.

Belangrijke ingrediënten:

Dit haarverzorgingsproduct bevat proteolipiden, keratine, lipide, aminozuren en panthenol die zorgen voor het herstel van uw haar.

Na het wassen is de conditioner aan de beurt. Mijn fijne haar kan niet zonder. Het klit enorm dus een lekkere klodder conditioner heeft mijn haar echt wel nodig.

Over de conditioner:

Deze conditioner herstelt het haar van binnenuit en vermindert de haarbreuk tot wel 95%. Laat het haar glanzen en maakt het zijdezacht. Gebruik van dit haarverzorgingsproduct resulteert in sterk, gezond en glanzend haar.

Mijn haar reageert erg goed op deze conditioner. Wel moest ik even aan het gebruik wennen. Als je net als ik altijd conditioner gebruikt dan herken je het gevoel op het moment dat je de conditioner over je haar verdeelt. Je voelt het bijna ontklitten en is meestal een beetje lobbig qua structuur. Daar verschilt deze conditioner in vind ik persoonlijk. De conditioner verdwijnt helemaal in mijn haar dus de eerste keer dacht ik wel even dat kan nooit werken want foetsie, weg was het. Maar na een paar minuten en een grondige spoelbeurt voelde mijn haar toch echt wel glad aan en de borstel ging er met gemak doorheen. Toch een gevalletje van schijn bedriegt dus 🙂 gelukkig maar. Heel fijn product dus, ook hier heb je niet te veel nodig om je haar lekker glad te maken.

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue

Tot slot de Sealed Ends. Dit is een haarserum. Herstelt gespleten haarpunten en versterkt het haar. De natuurlijke elasticiteit van het haar wordt hersteld en de haarvezel versterkt. Dit is een leave-in product je spoelt het dus niet uit en gebruikt het pas op het moment dat je je haar in model gaat brengen.

Dit is niets voor mij, zoals ik al met eerdere soortgelijke producten heb moeten constateren is het een beetje too much. Ik heb wat gespeeld met de hoeveelheid, ik dacht eerst, ik heb wat teveel gebruikt maar nee, dit soort producten zorgen bij mij binnen een paar uur dat mijn haar gaat hangen en futloos, vettig oogt.

Mijn dochter weer blij natuurlijk want met haar dikke haardos is dit wel een topper. Zij gebruikt het product met veel plezier en is er zeer tevreden over. Ik houd het zelf lekker bij de shampoo en de conditioner.

Over de Barberstore:

De Barberstore.eu is een webshop voor kappersproducten en kappersbenodigdheden. Sinds 2006 hebben wij tienduizenden klanten, uit meer dan 50 verschillende landen, naar tevredenheid geholpen. Barberstore.eu onderscheidt zich door gratis cadeaus, spectaculaire aanbiedingen, snelle levering, gratis verzending vanaf 30 euro, veilig betalen en een groot assortiment

Zoek je dus fijne salon producten voor een goede prijs, neem dan zeker even een kijkje, bij deze de link.

Annette

 

16 thoughts on “Schwarzkopf

  1. Die conditioner is heel apart, dat je haar het als het ware opslurpt… en niet dat het om de haar blijft zitten, klinkt helemaal top! Haarserums en oils vind ik ook altijd tricky, ik vind die van Biosilk nog steeds de allerfijnste.
    Zeker een briljante zin, leuk gevonden!

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #24 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #25 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s