Moroccanoil

Moroccanoil shampoo & conditioner

Van de online webshop van Hairworldshop ontving ik deze shampoo & conditioner. Ik denk dat de meeste van jullie wel van het merk Moroccanoil hebben gehoord. Ik ook maar had het tot op heden nog niet geprobeerd.  Ik ben heel benieuwd of het de hype waard is, jullie ook?

Moroccanoil Repair Shampoo & conditioner

 

Over Morroccanoil:

Inmiddels is het exclusieve merk Moroccanoil  toonaangevend in het professionele arganolie haarsegment. Elk product van Moroccanoil is speciaal ontwikkeld om zowel simpel als effectief te zijn met authentieke ingrediënten die ervoor zorgen dat het haar er gezonder uitziet en aanvoelt.

Moisture Repair Shampoo is speciaal voor gekleurd en beschadigd haar. Moroccanoil Moisture Repair Shampoo reinigt het haar op milde wijze en voedt het haar met arganolie, keratine, vetzuren, proteïnen en andere voedingsstoffen.

Eigenschappen van Moisture Repair Shampoo;

Kleurveilig, Vocht herstellend & verrijkt met keratine.  Bouwt elasticiteit opnieuw op. Rijk aan essentiële oliën (avocado-olie, arganolie) Boordevol plantenextracten: lavendel, kamille en jojoba.  Bevat geen sulfaten, fosfaten en parabenen.

Voordelen: De eigenschappen van deze bestanddelen zijn werkzaam op twee moleculaire niveaus: ze dringen in de haarfollikel én brengen vocht in. Dankzij deze regeneratieve en vocht inbrengende eigenschappen van de ingrediënten rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren, maken deze bestanddelen het haar gezond en mooi.

Ik heb de shampoo nu een week of 3 gebruikt en moet helaas concluderen dat het voor mijn haar niet geschikt is. Ik heb eerder de Dr. Organic en de OGX getest beiden ook met arganolie en het is niet voor mijn haar. Helaas. Mijn haar zit na gebruik van de shampoo prachtig en glanst mooi maar helaas de volgende dag is dat effect helemaal weg en is mijn haaraanzet heel vet.

De conditioner doet helemaal niets voor mijn haar en ontklit nauwelijks. Mijn dochter echter is zeer over de producten te spreken. Zij heeft veel dikker haar als ik en hoeft het minder de stijlen en het zit minder pluizig. Zij vind de producten dus wel heel fijn en zal ze lekker op maken.

Met de Dessata anti-klit borstel  die ik ook ontving (super, ik gebruik al jaren tangleteezers – niets anders meer voor mijn haar) ga ik mijn haar te lijf. Geen last van pijnlijke klitten maar de borstel die superfijn door mijn haar gaat.

Is de Moroccanoil een Hype yah or nay? Voor mij dus een dikke Nay voor mijn dochter een Yay  :). Als je fijn haar hebt net als ik dan is dit waarschijnlijk niet geschikt voor je. Heb je dik haar of krullen dan word je vast heel blij van de producten van Moroccanoil.

Heb jij al eens kennisgemaakt met de producten van Morrocanoil en wat is jouw mening?

Annette

 

 

21 thoughts on “Moroccanoil

 1. Ik vrees dat ik één van de weinigen ben die nog nooit van dit merk gehoord heeft. (Maar dat ligt aan mij, hoor. Ik ben niet zo thuis in de wereld van de beautyproducten.)
  Over arganolie hoor je de laatste tijd veel goeds, maar blijkbaar zijn deze shampoo en conditioner niet zo geschikt voor jouw haar? Op het moment is mijn haar mij zeer welwillend en heb ik eigenlijk niks anders nodig dan een gewone shampoo.

  Like

 2. Voor mijn haar zou het wel geschikt zijn. Ik denk dat jij meer volume producten nodig hebt die je haar lekker luchtig maken. Ik heb het zelf nooit gebruikt, ken het zeker wel 🙂

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #22 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #24 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s