Slow Age

Vichy – Slow age

Via de mail werd ik benaderd of ik interesse had om een nieuwe crème van Vichy te testen, een fijne nieuwe anti-age crème. Als huidverzorgings fanaat klonk dat als muziek in de oren dus heel graag :). Slow Age heet het product leuk gekozen en het is dus een dagverzorging die de beginnende tekenen van huidveroudering helpt te corrigeren.

Vichy Slow age

Er werd een behoorlijk zwaar doosje afgeleverd door mijn favoriete PostNL  meneer met daarin deze prachtige fles. Wat een beauty, echt zwaar dus en van keramiek (denk ik) maar het oog is alvast helemaal blij. Het gaat natuurlijk om de inhoud, ik ging testen.

Over Vichy

Vichy staat al sinds zijn oprichting in 1931 door een Franse dermatoloog bekend om zijn  hoge effectiviteit, plezierige texturen en veilige producten. Door de hoge tolerantie zijn alle producten geschikt voor gevoelige huid.

In alle Vichy producten vind je het unieke Vichy Mineraliserende Water. Dit Vichy Mineraliserend Water heeft een kalmerend, versterkend en regenererend effect op de huid.

Vichy Slow Age

Werking

Slow Âge is een dagelijkse verzorging die opkomende tekenen van huidveroudering helpt te corrigeren, zelfs wanneer deze nog niet op de huid te zien zijn. Slow Âge is werkzaam op tekenen van veroudering, zelfs in een vroeg stadium: van lijntjes tot rimpels, van huidverkleuringen tot donkere vlekken, van gebrek aan volume tot het verlies van veerkracht. de huid wordt direct gehydrateerd en beschermd. Dag na dag heeft u een levendige gezonde gloed en is de huid in staat beter te herstellen. Het product bevat een SPF 25.

Slow age is ook geschikt voor de gevoelige huid. Is hypoallergeen en bevat geen parabenen.

Doeltreffendheid

Voor het eerst combineerden de Laboratoires Vichy Bifidus uit probiotica met Baïcaline-wortel met antioxiderende werking, die al 2000 jaar wordt gebruikt in China, en met Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. Met beschermingsfactor SPF 25.

Vichy Slow age

 

Mijn mening:

Ik vind de geur erg prettig, niet overheersend gewoon lekker fris. De allereerste keer dat ik het product ging proberen kwam het woord fluweelzacht in mij op, grappig dus dat ze het daar ook in de product beschrijving over hebben. Heel fijn in gebruik, het pompje geeft niet veel product (in mijn geval) dus met twee pompjes heb ik voldoende voor mijn gezicht en hals.

Ik gebruik het product nu bijna 4 weken elke ochtend. Hij doet het ook goed onder mijn make-up en mijn huid reageert goed op het product. Nu heb ik een ‘makkelijke’ huid die ik ook elke 8 weken door de schoonheidsspecialiste laat behandelen dus mijn huid verdraagt veel. Ik ga het flesje zeker helemaal op gebruiken. Vichy heeft met deze crème wat mij betreft weer een prima product aan hun toch al fijne assortiment toegevoegd.

Vichy Slow Age

Je vind Vichy bij de apotheek of online. Het product kost ongeveer EUR 30,- wat ik een prima prijs/kwaliteit verhouding vind. Lekker product, aanrader.

Annette

*Ik ontving dit product ter review (disclaimer)*

 

26 thoughts on “Slow Age

  1. Ik ben nogal de trut… slow age, net alsof het langzamer kan. Ben ik een mopperkont, nee… ik ben alleen wat huiverig. Echter ons moeder zegt altijd, niet oordelen over iets wat je niet kent. Dat word dus een keer proberen.

    Like

  2. Ik had deze in een staaltje en heb hem dus 3 dagen na elkaar kunnen gebruiken. Wel wat kort om een definitieve conclusie te maken, maar ik vind de geur inderdaad heerlijk, smeert goed uit, geeft een lekker gevoel op de huid, niet te plakkerig én mijn huid voelt goed gevoed. Prima crème dus ook in mijn ogen! Ik ben echter redelijk trouw aan het L’Oréal Revitalift gamma… Groetjes en bedankt voor de fijne review. Kathleen x

    Like

  3. Pingback: Hyalurides Expert | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Blezi | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  7. Pingback: Vichy | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie