Friday Finds

Lipstickhouder

Ik ben een echte lipstick junkie. Ik geef mijn moeder hier de schuld van die is nog erger dan ik hahaha die doet zelfs nog lipstick op voor ze naar bed gaat (soort Joan Collins – wie kent haar nog?) sorry mam!

Lipstickhouder

Nee, even zonder dollen, ik heb er echt talloze en het einde is niet in zicht. Er komen dagelijks nieuwe kleurtjes uit die ik nog niet heb (ahum) of waarvan ik denk dat ik ze nog niet heb…. Ik heb ze ook door het hele huis liggen en dat is natuurlijk minder fraai en ook niet handig als je net die ene zoekt (herkenbaar?). Dus ging ik op zoek naar een mooi acryl lipstickhouder.

Lipstickhouder

Die zijn er te kust en te keur maar ook behoorlijk aan de prijs. Deze kocht ik voor maar EUR 3,- via wish.com toch wel mijn favoriete site als het op dit soort dingetjes aankomt. Je kunt het waarschijnlijk ook wel op aliexpress vinden maar ik vind persoonlijk die site niet zo fijn. Hij is enorm groot en daardoor ben ik soms (te) lang aan het zoeken.  Nee doe mij wish maar, ook nog enorm veel keuze maar ik heb er goede ervaringen mee ook als een product niet aankomt.

Dit is mijn heel-veelste Friday find (ik ga er binnenkort mee stoppen trouwens) hahaha en ik heb 2x een artikel niet ontvangen. Ik maakte daar melding van en kreeg direct netjes mijn geld terug, zonder problemen. Maar goed, terug naar de lipstickhouder want daar gaat het om. Je kunt er 24 lipsticks in kwijt nou, dan ben ik toch al een klein eindje op weg om de boel netjes bij elkaar te kunnen opbergen. Ik heb ook nog zo’n soort bakje ooit bij de Wibra gekocht (ik geloof ook EUR 3,-) maar daar kunnen veel minder lipsticks in.

Lipstickhouder

Boven in de badkamer heb ik een enorme lade en daarin staat een acryl opbergbak van de Ikea voor make up. Die was niet goedkoop trouwens (ik meen iets van EUR 20,-) daar heb ik ook palettes in, kwasten en een ratjetoe aan andere producten waar ik uiteraard als beauty-junkie niet zonder kan.

Anyway, ik wilde hem jullie niet onthouden indien je ook naar zoiets op zoek bent. Fijne vrijdag!

Annette

21 thoughts on “Friday Finds

 1. Leuk! Bij mij zou het niet in de lade passen helaas. Ik heb van die sorteerbakken van de Hema in mijn lade. Waren niet duur en zijn superhandig

  Like

 2. Deze zijn heel handig inderdaad! Ik heb een paar van deze op mijn make-up tafel staan, maar dan wel de kleinere versies. De rest heb ik in een la va mijn Alex kast.

  Vind het makkelijke en overzichtelijke bakjes. Lipsticktribunes noem ik ze. 🙂

  Like

 3. Verrekte handig als je het mij vraagt 😀 bij mij zitten ze allemaal in een toiletzakje en dat ligt in m’n keuken… of tijdens warme zomerdagen in de ijskast… (m’n kinderen verklaren me voor zot!).
  Groetjes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s