Styletone November

Styletone box November 2015

Het was weer tijd voor de Styletone box van November.  Deze keer kon de box niet door de brievenbus maar werd door de bezorger gebracht. Er was al aangekondigd dat het een volle en waardevolle box zou zijn. Kijk je mee naar de inhoud van deze maand?

Styletone November 2015

Er zitten weer een hoop nieuwe merken in de box en hij is een voorbereiding op de koude maanden die eraan zitten te komen.  Dat klinkt alvast prima. Al mag van mij de kou nog wel even weg blijven. Ik vind het wel prima dit milde herfstweertje.

Gilda 24h creme      Gilda 24h creme

We beginnen met een 24-uurs creme van het merk Gilda Cosmetic. Het is een behoorlijk duur product met zijn EUR 58,99. Het is een Zweeds luxe huidverzorgingsmerk opgericht door Gilda Liljeblad. De producten zijn ontworpen om te werken op specifieke huidtypen en huidcondities. Het product zit bomvol met natuurlijke en actieve ingredienten. Heerlijk , ik ga deze zeker proberen. Het flesje heeft een prachtige pompverpakking waarbij de bodem langzaam omhoog komt dus luchtdicht en je kunt goed zien wanneer je product bijna op is.

Gilda 24h creme     Gilda 24h creme

Dan een lekkere grote fles van Ziaja. Van Ziaja heb ik al eerder producten in de box gehad en die waren allemaal heel erg fijn. Deze keer is het een face-wash EUR 5,99. De face-wash is zeepvrij en is gebaseerd op oude kruiden recepten. Hij is verrijkt met groene thee ( I love it) en zachte reinigers. Tevens zou het een matterend effect op de huid hebben. Ik ga hem proberen en laat je weten wat ik ervan vind.

Ziaja facewash     Ziaja Facewash

Dan een klein potje maar wellicht met een grootse inhoud? Van het merk Evolve (nooit van gehoord) zit er een Radiant Glow Mask in de box. Het masker heeft een prijs van EUR 13,30 en een inhoud van 30 ml. Evolve heeft een passie voor organische en natuurlijke producten gebaseerd op superfoods. De producten worden vers en met de hand gemaakt (Lush-like dus). Dit masker bevat raw cacao en kokosnoot. Niet mijn favoriete ingredienten maar ik ga het wel proberen natuurlijk. Laat die glow maar komen. De geur van chocolade is gelukkig niet al te heftig. De cacao zorgt voor het revitaliseren van de huid en de kokosnoot haalt de dode huidcellen weg. De perfecte detox voor de huid dus.

Evolve glow mask      Evolve glow mask

Het grootste product is een enorme fles handcrème (jammer, dat gebruik ik eigenlijk nooit). De waarde is EUR 12,95 en hij komt van het merk Bubble’t.  Zoals de naam al doet vermoeden zijn ze dol op alles wat met thee te maken heeft bij dit merk. Er zijn 3 verschillende varianten en ik heb de geur Lemongrass & Green Tea ontvangen. Heerlijke geur, ik houd ervan (er is ook nog de variant Marrokaanse Munt en Hibiscus en Acair bessen). Alle varianten bevatten tevens een Goji berry extract, amandel olie en sheaboter. Je krijgt er dus superzachte handen van.

bubble't handcreme       bubble't handcreme

Als laatste een lipgloss/stick van het merk Cailyn. Deze matte lip tint kost EUR 17,95. Cailyn is een Amerikaans merk. De lip tint is niet alleen mat maar ook waterproof. Hij plakt niet (klopt) en zit als een huis (klopt ook). Ik ben niet van de matte lip producten. Het voelt mij te droog aan en aangezien ik wat ouder ben vind ik het gewoon niet mooi staan en te opvallend met betrekking tot lijntjes. Jammer want de kleur is prima en hij blijt inderdaad goed zitten. Ik haal dus wel even lekker mijn Labello erlangs als hij eenmaal opgedroogd is 🙂

Cailyn matte lip tint   cailyn matte lip tint  cailyn matte lip tint     Cailyn matte lip tint

Het is Styletone weer gelukt om een gevarieerde box samen te stellen. Allemaal weer goed bruikbare producten en leuk om weer nieuwe merken tegen te komen. Wat vind jij van de box deze maand?

Annette

 

10 thoughts on “Styletone November

 1. Als ik al die gezichtsverzorgende producten van jou zie vind ik het zo jammer dat ik gauw irritatie krijg van veel merken. Mooie box weer hoor! Ik hou het op Dermalogica, maar body-lip producten volg ik nauwlettend bij je

  Like

  • Dat is jammer Stef maar begrijpelijk dat je dan wat voorzichtig bent en liever bij een merk blijft dat goed werk doet 😉 Ik probeer je tegemoet te komen. Er komen nog 2 leuke lippenstiften aan binnenkort (kon het weer niet laten) haha

   Like

 2. Een prima box . De andere variant van de handcrème (marokkaanse munt) klinkt heel aantrekkelijk. Het maker vind ik ook interessant vanwege de rauwe cacoa. Ik vraag mij wel eens af hoeveel vrouwen later zelf zo een ‘onbekend’ merk daarna gaan bestellen. Het zijn vaak leuke producten, maar voor herhaling vatbaar?

  Like

  • Die handcreme ruikt echt heerlijk en voor een non-smeerder heb ik hem nu toch al een paar keer opgedaan hahaha. Ziaja wordt wel goed verkocht denk ik de rest van de merken geen idee ben ik ook wel nieuwsgierig naar. Het is dat ik al zoveel heb maar er zitten soms echt wel fijne producten in die zeker een re-buy zouden kunnen zijn.

   Like

 3. Pingback: Zarqa | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #24 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s