Aromaplaza

Aromaplaza

Toen ik was uitgenodigd door BBC First om naar Amsterdam te komen zag ik dat Hotel W (waar de viewing zou zijn) om de hoek is bij de Magna Plaza. Ik kom niet vaak in Amsterdam (in het centrum) dus vond ik het leuk om even de Magna Plaza in te duiken om naar het Aromaplaza te gaan.

Aromaplaza

Bij het Aromaplaza kun je als geurkaarsliefhebber je hart ophalen. Er is veel keuze en ook veel verschillende merken. Ze adverteren als Yankee Candle shop (daar ben ik geen fan van) en dat is een beetje jammer voor de andere merken vind ik persoonlijk.

Ik nam een heerlijke geurkaars mee van Greenleaf in de geur Orange & Honey. Ik was nog niet bekend met dit merk maar het bestaat dus al ruim 40 jaar. Greenleaf is een Amerikaans bedrijf dat in 1975 is gestart als kwekerij van bloemen en planten.

Greenleaf streeft ernaar om de pure geur en sfeer van bloemen en planten, in combinatie met heerlijke kruiden, bij u thuis tot zijn recht te laten komen. Gemaakt van natuurlijke producten, hebben zij een groot aantal aan verrassende combinaties samengesteld, die ongetwijfeld de sfeer in uw huis of zelfs auto zullen vergroten.

Het is hele fijne kaars die ruim voldoende geur afgeeft in mijn woonkamer. Ik betaalde EUR 11,- voor deze kaars die mij vele uurtjes geurplezier zal geven.

Ook nam ik nog een aantal waxmelts van het merk Woodwick mee. Ik had na lang snuffelen aan al de kaarsen gewoon nog geen idee welke geur ik nu wilde meenemen dus besloot om 5 waxmelts mee te nemen (voor EUR 10,-) zodat ik thuis op mijn gemak kon kiezen.

Het zijn behoorlijke grote melts en ik brand ze niet in een keer. De helft is echt ruim voldoende voor mijn grote woonkamer dus als je niet zo groot woont is een kwart denk ik echt voldoende. Ik nam de volgende geuren mee; Soft Chambray (een heerlijke best aanwezige geur maar toch subtiel – beetjes lastig omschrijven) Sea Salt & Cotton (dit vind ik eigenlijk de minst lekkere van de 5 maar toch een prima geur), White Tea & Jasmine (wat een heerlijke geur, subtiel maar je ruikt de Jasmijn), Pineapple (niet al te zoet, lekker) en Green tea & Lime (heerlijke geur en ik denk toch wel de favoriet van de 5).

Ik vind ook deze waxmelts allemaal lekker. Leuk om zo weer wat nieuwe geuren te ontdekken. En of het nu zomer of winter is een geurkaars kan altijd. Uiteraard brand ik ze meer in het najaar/winter maar op regenachtige dagen vind ik het ook heerlijk om in de zomer een geurkaarsje te branden.

Greenleaf Scented Envelope Sachet

Bij het afrekenen kreeg ik nog twee geurzakjes mee en die heb ik in mijn kledingkast gestopt. Het grappige is dat je er dus al snel niet meer aan denkt en ik steeds maar denken waar dat lekkere geurtje vandaan kwam als ik mijn kast open deed. Het rode zakje is favoriet.

Als je net als ik van kaarsen en geurkaarsen houdt zou ik zeker eens bij het Aroma plaza langs gaan als je in de buurt bent van de Magna Plaza. Leuke winkel waar ik maar zo een uur kan doorbrengen :).

Annette

24 thoughts on “Aromaplaza

 1. Ik kan hier denk ik ook wel een paar uurtjes rondwandelen 🙂 Die linnenzakjes brengen me ineens ook op een idee, heerlijk vind ik dat. In ons nieuwe huis ben ik het vergeten weer neer te leggen maar ik ga er binnenkort weer een paar kopen 🙂 Fijne zaterdag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke tip! Ik woon zo dicht bij Magna Plaze en kom nooit op het idee om er eens binnen te gaan… Ik houd echt van geurkaarsen. Ze geven een heerlijke sfeer in huis. Ik denk dat ik de volgende keer eens binnenwip bij Aroma Plaza. En ik hoop ook dat ik er geen uur blijf hangen! 😉

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #21 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #22 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt #23 | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Opgemaakt #24 | Ann Ages Gracefully

 7. Hoi, ik was juist van plan om naar Magna Plaza te gaan voor de Yankee Candle kaarsen.
  Kan je ook aangeven waarom je geen fan bent van Yankee Candle ?
  Want dan ga ik voor wat anders kijken daar.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s