Roger & Gallet

Roger & Gallet en Nuxe

Van de online apotheek Viata ontving ik weer twee producten om te reviewen. Altijd fijn om smeerseltjes te mogen ontvangen en als het dan ook nog eens fijne items blijken te zijn kan ik me alleen maar een lucky (golden) girl voelen.

Nuxe Huile Prodigieuse

Ik start eerst met de fles Huile Prodigieuse van Nuxe. Eind vorig jaar bestelde ik een christmas cracker met mini’s van Nuxe en daar zat ook een mini flesje in van de droge olie. De Huile Prodigieuse is toch wel hun topper uit het bestand. Ik weet dat veel mensen het product al kennen maar zo niet klik dan hier om wat meer informatie te lezen uit mijn vorige artikel.

Het is een heerlijke droge olie die zowel geschikt is voor je haar, lichaam als gezicht. Dit laatste zal ik persoonlijk niet zo snel doen daar vind ik hem toch wat minder geschikt voor maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. Zalige geur dus deze gaat zeker helemaal op.

Dan de legendarische balm van Roger & Gallet. Dit merk is niet zo heel bekend in Nederland terwijl het al heel erg lang bestaat. Ik ken het merk van de adventskalender van Feel Unique waar een product van dit merk in zat, klik hier om te zien welke.

Over de crème:

Roger & Gallet Aura Mirabilis Legendarische Crème verbetert, egaliseert en verheldert de teint.

 • Concentreert de natuurlijke kracht van 18 gedistilleerde geneeskrachtige planten, gecombineerd met een extract uit smetteloos witte lelie.
 • Voelt eerst stevig aan, maar wordt bij het aanbrengen smeltzacht.
 • Combineert de frisheid van een gel met het comfort van een crème.
 • Regenereert de huidcellen.
 • Zorgt voor een continu hydratatie om de huid comfortabel te houden.
 • Zonder parabenen

Roger & Gallet Lendgendary Balm

Als ik op de ingrediëntenlijst kijk zie een hele lading (18 dus) oliën uit planten en vruchtenschillen, bijvoorbeeld van de sinaasappel, bergamot fruitolie, mandarijnenschilolie, Tijmolie en ga zo maar even door. De crème is een 24-uurs crème dus kan zowel in de avond als overdag gebruikt worden. Door de grote hoeveelheid oliën heb ik er voor gekozen om hem eerst in de avond te gebruiken.

Roger & Gallet Ledgendary Balm

Dat ging helemaal prima, hij trekt snel in is best stevig qua substantie maar smeert lekker uit inmiddels gebruik ik hem overdag en ook dat gaat goed. Hij laat mijn make-up niet glijden en ondanks de lekkere oliën dus geen ‘vette bek’ 🙂 .  Heerlijke balm. Hij kost ruim EUR 37,- maar dat is hij zeker waard.

Roger & Gallet Legendary Balm

Je kunt deze producten kopen bij de Online apotheek Viata. Was jij al bekend met deze merken of met deze producten?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

17 thoughts on “Roger & Gallet

 1. Wat ziet die fles er mooi uit hhel luxe snap echt dat je er blij van werd toen je m kreeg. En wat een mooie verpakking heeft ie, als ik je vriendin was en bij je in de buurt woonde had ik die verpakking van jouw geclamd, hij is ook zo mooi je kunt m echt nog hergebruiken voor n cadeautje in te geven. Even oppimpen en klaar.
  Het lijkt me ook n mooi product om te gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

  • Grappig dat je dat zegt, ik hergebruik vaak wel doosje en van dat vloeipapier als ik pakjes ontvang kan ik dan weer leuke kadootjes mee maken. Het doosje van de crème was niet heel groot dus die heb ik wel gewoon weggedaan uiteindelijk.

   Like

 2. Pingback: Zee collageen | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Opgemaakt #32 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Bourjois | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s