L’Occitane reinigingsolie

Shea Cleansing Oil

Tijdens onze Londen trip eind April nam ik niet alleen een nieuw L’Oreal product mee maar ook deze reiniger van L’Occitane. Ik had er bij andere bloggers goede reviews over gelezen dus was er wel nieuwsgierig naar. Hij heeft even op zijn beurt moeten wachten, maar inmiddels voor meer dan de helft leeg dus tijd voor een review.

L'occitane Shea Cleansing Oil

Over het product:

Deze reinigingsolie met een zijdezachte textuur verwijdert efficiënt, met één gebaar, de onzuiverheden en elk spoor van make-up, zelfs waterproof make-up. De met voedende karitéboter (5%) verrijkte olie verandert als hij in contact komt met water in een zachte emulsie om de natuurlijke hydratatie van de huid in stand te houden. De huid is schoon en voelt comfortabel aan, de teint is helder en stralend.

Ik houd ervan als ik een reiniger ook gewoon op mijn ogen kan gebruiken. Dat werkt wel zo fijn en hoef je er bij het ‘poetsen’ verder niet over na te denken om bij je ogen uit de buurt te blijven. Deze reiniger doet het prima. Hij is zacht voor de huid, ruikt subtiel en is door de pompflacon makkelijk in gebruik. Ik gebruik 2 pompjes om mijn gezicht te reinigen.

Zoals altijd haal ik de eerste make-up met een micellaire reiniger van mijn gezicht. Daarna is de ‘echte’ reiniger aan de beurt. Hij is wel echt olieachtig. Daar moest ik zelf even aan wennen omdat ik niet echt een groot fan ben van olie-substanties om mijn gezicht te reinigen. Maar het moet gezegd, hij masseert daardoor wel heel makkelijk in en als je vervolgens je vingers een klein beetje vochtig maakt gaat de reiniger een heel klein beetje schuimen. Tot slot neem ik dan een washand om de reiniger te verwijderen en blijft er een baby-billen-zacht gezicht over.

L'occitane Shea Cleansing Oil

Ook met oog make-up heeft hij geen moeite en hij prikt dus absoluut niet.  De reiniger is met EUR 19,- niet de goedkoopste maar je doet er lang mee en hij is dus mede door het pompsysteem zuinig in gebruik. De fles staat heel mooi op je badkamertafel :). Hij is van plastic gelukkig dus je hoeft niet bang te zijn dat hij kapot valt op de badkamervloer haha. L’Occitane heeft fijne producten en dit is weer een goed voorbeeld.

Welke reiniger gebruik jij op dit moment?

Annette

12 thoughts on “L’Occitane reinigingsolie

  1. Sounds good! Ik gebruik nog de famous neutrogena grapefruit reiniger en een olie van de kruidvat. Maar heb besloten komend jaar te gaan overstappen dus deze reiniger klinkt wel interessant

    Like

  2. Ik gebruik eigenlijk van alles door elkaar. Olie-achtige reinigers vind ik wel fijn de laatste tijd, zeker als er een boel make-up verwijderd moet worden. soms best een klus want ik wil altijd dat mijn watje ook echt helemaal schoon eindigt als het ware…

    Like

  3. Pingback: Dr. Pierre Ricaud | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s