Nuxe

Nuxe – Relaxing Fragrant Water & Win!

Namens de online apotheek Viata.nl mag ik maar liefst twee van jullie blij maken met een Nuxe Fragant water.

Nuxe Fragrant Water

Wat is een Fragant water?

Dit ontspannende geparfumeerd water is een stuk lichter dan een eau de toilette of een parfum. Je moet het echt even zien als een opfrisser. Het kan als finishing touch in je routine worden opgenomen, vooral als je niet zo een parfum liefhebber bent maar toch lekker wilt ruiken.

Het water bestaat uit een subtiele harmony van kokosnoot, amandel en sinaasappelbloesem met een kleine hint van musk en wilde vanille. Het is een echte mist dus je kunt er iets rijkelijker mee sprayen als dat je met je parfum gewend bent. De geur is discreet en niet al te erg aanwezig. Je kunt deze gedurende de dag even bij sprayen omdat hij wel wat sneller ‘vervliegt’ dan een parfum.

Uiteraard kun je hem ook als homespray (doe ik bijvoorbeeld) gebruiken om je (slaap)kamer even op te frissen en van een fijn geurtje te voorzien. Het Nuxe fragant water komt in een mooie glazen fles met een stevige plastic dop. Mooi om te zien en ligt lekker in de hand. Een fles kost EUR 26,-

Ik mag dus aan twee van jullie zo’n fijne fles verloten. Daar moet je wel wat voor doen, komt ie:

De twee winnaars krijgen een code waarmee ze het product gratis aan hun winkelmandje kunnen toevoegen. Je moet dus wel ook een ander product aankopen (product noch prijs maakt niet uit dus zoek een kleinigheidje uit, er valt een hoop te kiezen)

Je moet de Facebookpagina van Viata liken

Je moet het bericht dat Viata, over de Nuxe body spray op hun Facebook heeft staan, delen op je eigen Facebook

Nuxe Relaxing Fragrant Water

That’s it, Leuk als je mee doet. Zo kun je wellicht al op een hele goedkope manier een leuk kadootje voor de komende feestdagen inslaan? De win aktie loopt twee weken dan laat ik de winnaars hun code weten en kunnen ze hun Nuxe water gratis aan hun bestelling toevoegen. Zorg dus dat ik je kan bereiken (laat even een comment achter dat je mee wilt doen) dan kan ik je berichten als je hebt gewonnen.

Succes!

Annette

p.s. Het besproken artikel kreeg ik ter review toegestuurd (disclaimer)

 

12 thoughts on “Nuxe

  1. Pingback: Nuxe | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s