Kale muur

Witte kale muur

Ik heb een pracht van een nieuwe bank (binnenkort laat ik hem uitgebreid aan jullie zien). Maar heb nu nog een enorme witte muur :). Prachtig toch hoor ik je denken. Jazeker, de afgelopen jaren vond ik het ook wel prima maar dat was ook omdat ik me er eigenlijk niet goed raad mee weet.

pixel-artikel-6

Ik woon nu zo’n 6 jaar in mijn huidige woning en nog steeds (gelukkig) met enorm veel plezier. Uit mijn vorige woning nam ik dit enorme schilderij mee. Jaren terug kocht ik deze ets van Hilversum (geboren en getogen Gooisch meisje 🙂 ). Aan de bovenkant zie je het Hilversum anno nu en in de weerspiegeling van het water het Hilversum van vroeger.

pixel-artikel-2

Enorm wijs ben ik met dit schilderij maar hij is superkleurrijk en dat maakt de muur aan de overkant een lastig ‘geval’. Want wat ga ik daar ophangen? De muur is gestuct dus behangen wil ik niet. Ik heb gedacht aan een kleurtje (dus sauzen die handel) maar ook dat voelt niet helemaal goed.

pixel-artikel-3

Op PIXERS ging ik even wat inspiratie opsnuiven. Jemig wat is er veel keuze. Dat maakt het er niet veel makkelijker op hahaha maar wat denken jullie? Moet ik het juist rustig houden en dus bijvoorbeeld gaan voor deze mooie paardenbloemzaad (vind ik ook leuk voor een tattoo maar dat er zijde) of juist in soortgelijke kleurstelling als ik aan de andere kant heb en dan bijvoorbeeld deze ‘straat’ kiezen?

15502909_1589027021113660_1381550701_o 15419350_1589027027780326_1290987907_o

Ik vind het heel erg lastig. Een muursticker vind ik overigens ook erg leuk maar door de stucmuur met een klein korreltje denk ik niet dat dat mooi wordt of goed blijft zitten. Voorlopig mag de bank voor de witte muur blijven staan pronken en denk ik nog even verder na. Mocht 1 van jullie een briljante oplossing hebben of een ander creatief idee, laat het vooral even weten in de comments. Ik houd me aanbevolen.

Annette

*Deze blogpost is in samenwerking gemaakt*

11 thoughts on “Kale muur

  1. Ik vind dat kleurige straatje heel mooi! Stickers zullen niet mooi erop zitten. Wat ik heel mooi vind is om een eigen foto te laten afdrukken op aluminium. dat kan ook een foto zijn die je ooit op vakantie gemaakt heb van een landschap, of een detail van iets en dan heel groot uitvergroot. Afhankelijk van hoe de rest van je huis is kan je kiezen voor veel kleur of juist heel classy zwart-wit.

    Like

  2. Ik zou kiezen voor een rail aan plafond. En daar een mooie zwart/wit foto ophangen. De muur zou in een oude kleur kunnen als klei, muis grijs of kopergroen (als koper verweerd). Echter zo dat het een tintje is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s