Opgemaakt #27

Januari 2017

De eerste maand van het jaar zit er bijna op dus tijd voor de opgemaakte producten van deze maand. Je kunt kiezen voor het filmpje of de foto’s 🙂 net wat je zelf prettiger vind. Op het filmpje vertel ik je wel wat meer wat ik ervan vond. Het is best weer een behoorlijke hoeveelheid.

Als ik volledige reviews heb geschreven vind je onder de foto de mogelijkheid om door te klikken naar het artikel. Veel kijkplezier en laat even een reactie achter met jouw favoriete opgemaakte product van deze maand.

 

Tastea detox thee

Als eerste deze heerlijke thee. Ik ben echt fan geworden van dit fijne theemerk. Een volledige review vind je hier.

opgemaakt-jan-2017-3

Mijn grijze haren zijn voor even weer bedekt met deze kleurshampoo van L’oreal. Ook ging er een baby-olie op van het merk Johnson’s (deze is vaak bij de Action te koop voor weinig). Het micellair water is van Nuxe, super fijn een volledige review vind je hier. En tot slot een mini droogshampoo van Batiste.

opgemaakt-jan-2017-4

De repair booster druppels van Clarins waren heel fijn in gebruik. De review staat hier. Ook schreef ik al eens over deze foundation van Rimmel, heel fijn. Het serum van Sephora kreeg ook een volledige review als ook mijn fijn parfum van Prada. Tot slot de Slow Age van Vichy, wat een heerlijke crème en ook lang mee gedaan.

opgemaakt-jan-2017-5

Nog meer heerlijkheid. Afgelopen week kon je de review lezen van de Ultimate Blends van Garnier. Het komkommer masker van Peter Thomas Roth ging ook leeg. De Balea deodorant in Pink Pomelo vind ik echt een aanrader. Ook ging de pot Nivea schoon leeg. Wat een fijne body crème is dat ook.

opgemaakt-jan-2017-6

Isabelle maakte 2 bussen haarlak leeg van de Balea en een douchefoam van de Rituals. Ik kneep de Q10 van Nivea leeg, wat een zalige bodylotion is dat ook. En tot slot de shampoo en conditioner van L’oreal, een heerlijke combinatie die ik ook met liefde opnieuw heb gekocht.

Het was weer een doos vol, we hebben ons best gedaan 🙂

Annette

14 thoughts on “Opgemaakt #27

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s