Opgemaakt #17

Het is alweer april en dat betekent dat ik je de opgemaakte producten van Maart ga laten zien. Veel plezier met kijken en laat gerust een comment achter.

Garnier deodorant

Biomed Forget your age Serum

Rimmel Perfect Match foundation

Origins gezichtsreiniger

Melvita huidolie

Catrice mascara

Dr. Pierre Ricaud mascara

Dat waren ze. Wat was jouw favoriete product van de afgelopen maand?

Annette

4 thoughts on “Opgemaakt #17

 1. Ik geniet altijd om te luisteren naar je opgemaakte producten. Hoe kan je zoveel in een maand opmaken. Ik gebruik ze ook iedere dag, maar het lijkt alsof ze nooit op raakt. Misschien omdat ik de enige vrouw in huis ben. 😉 Jullie gebruiken een hele hoop van Balea. Ik ben benieuwd naar dit merk. Ik lees en hoor er zoveel over. Origins gezichtsreiniger is niet goedkoop, toch lijkt het mij ook wel wat.

  Like

 2. Bij mij gaat alleen de tandpasta op (en micellair water)…voor de rest doe ik een eeuwigheid met mijn spullen, helemaal met make-up. ik draag nauwelijks make-up, dat zal het zijn, denk ik)

  Like

  • Ik begrijp ook niet waar het blijft Babs 🙂 hahaha maar het gaat echt op allemaal. Wellicht zijn we gewoon groot-verbruikers? Mijn foundation doe ik ook maanden mee en echt make up maak ik verder ook niet op. het zijn eigenlijk altijd verzorgingsproducten die opgaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s