Zarqa

Skin Calming Serum

Ik schreef al eerder een artikel over Zarqa en dan over de Peeling en het Face Mask (lees hier). Vandaag is het serum aan de beurt. Ik ben met het serum wat later begonnen dan met de Peeling en het Masker dit omdat ik nog met een serum bezig was en ik altijd netjes mijn product eerst opmaak voor ik aan een nieuw flesje begin (ik ken mezelf, anders blijft het staan en word het niet meer opgemaakt 🙂 ).

Zarqa skin calming serum

Over het serum

Skin Calming Serum van Zarqa hydrateert de huid en is gemaakt op basis van onder andere rijstkiemolie, olijfolie extract, Provitamine B5, Urea en Betaine dat de huid intensief hydrateert. De kalmerende werking van Bisabolol in combinatie met zoethoutwortel- en algenextract brengt de huid tot rust .Skin Calming Serum maakt deel uit van de Zarqa Face Care-lijn en is vrij van parfum en conserveringsmiddelen.

Toepassing

Je kunt het serum zowel overdag als s’avonds aanbrengen. Je hebt maar een klein beetje nodig. Ik vind het serum behoorlijk voedend en heb na het aanbrengen geen crème meer nodig. Ik gebruik hem op het moment overdag. Ik denk dat als ik ook nog een crème zou opdoen dat het gewoon te veel is voor mijn huid. Na het aanbrengen van dit serum ga ik dus gewoon met mijn foundation aan de slag.

Conclusie

Lekker spul, geen rare ingrediënten, geen parfum dus heel huidvriendelijk. Deze lijn is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons. Je koopt hem los voor EUR 16,99 bij onder andere de Tuinen maar ik kocht deze dus in een aanbieding tezamen met de Peeling en het Masker. Aanrader voor dames die van no-nonsens producten houden, niet te veel willen betalen en toch fijne producten willen (willen we dat niet allemaal?).

Ben jij bekend met de producten van Zarqa?

Annette

 

23 thoughts on “Zarqa

 1. Klinkt erg goed, wij hebben vaker van dit merk gehoord maar nog niet uitgeprobeerd. Toch wel een poging waard denk ik zo, de prijs valt ook goed mee. Doe je lang met dit serum? Ik vroeg me trouwens af of jij ook geen primer gebruikt?

  Like

  • Ik houd niet van primers (wel op mijn ogen) omdat het vaak een beetje naar huidgevoel geeft (althans dat vind ik ook omdat het vaak met siliconen is dus een beetje onnatuurlijk voelt) dus ik doe een serum, eventueel een dagcreme maar is bij dit product helemaal niet nodig en dan mijn foundation. Zeker wel het proberen waard, fijn product dit.

   Like

 2. Ik ken het merk niet… binnenkort zijn we in Nederland, wie weet dat ik eens iets koop van dit merk? Ik ga snel ook de review van het masker en de peeling lezen want dat zijn toch ook wel zaken die ik vaak gebruik 🙂 Groetjes!

  Like

 3. Ik heb ooit een anti roos shampoo van dit merk gebruikt maar dat deed helaas niks voor mij. Het serum doet meer veelbelovend aan. Heb wel een gevoelige huid, dus ik houd het serum in gedachten!

  Like

 4. Ik heb de tonic van Zarqa. Ik moet hem echt vaker gebruiken! Ik viel als een blok voor de niacinamide en het gebrek aan parfum en alcohol. Maar gek genoeg staat ie in de kast te verstonden. Vanaf nu krijgt ie weer een ereplek!

  Like

 5. Pingback: Opgemaakt #18 | Ann Ages Gracefully

 6. Trekt dit serum ook snel in? Ik ben erg nieuwsgierig geworden door je review, maar heb een bloedhekel aan cremes en serums die een poosje wat nattig blijven (brrr).

  Like

  • Nee hoor, geen last van. Je kunt snel door met je overige make up als je wilt. Ik vind dat ook niet prettig als je een uur staat te dralen voordat je verder kunt 🙂 Succes. Ik vind het heel jammer dat die van mij op is. Heel fijn product.

   Like

 7. Toevallig kwam ik dit merk vandaag tegen in de Holland & Barrett. Ik zag dat ze ook haar conditioner zonder parfum hadden en die heb ik dadelijk gekocht. Ben er al lang naar op zoek sinds mijn parfumallergie. Morgenvroeg eens uitproberen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s