Irritaties

Vandaag maak ik jullie deelgenoot van mijn alledaagse irritaties 🙂 groot klein, je kent het wel van die grrrrr momentjes zeg maar.

IMG_4233

Laten we beginnen bij het begin of beter gezegd beginnetjes die je niet kunt vinden zoals bijvoorbeeld aan de plakband :),  een nieuwe wc- of keukenrol een theepakje (met zo’n rood  ‘draadje’ die dan onder de verpakking zit en maar niet los komt). Aaaaahrrrggg jullie snappen het vast wel. Van dat soort dingen dus.

Zoals jullie weten heb ik een fulltime baan dus shoppen gebeurd op de lekker drukke zaterdag (wel bij voorkeur in de ochtend anders word ik gillend gek tussen al die mensen). Maar ja, de reclame folders komen aan het begin van de week binnen dus meestal weinig kans om nog een leuke aanbieding te scoren op de zaterdag. Of voor een leeggeroofd schap staan of testers die zo smerig zijn dat je denkt: laat maar.

IMG_4235

Doppen vind ik ook een dingetje. Vooral die van pakken sap. Ik weet niet of de mensen die deze verpakkingen bedenken ook proberen ze open te maken? Die plastic doppen zijn vaak ‘ondiep’ dus je hebt geen goede grip , balen! Glaasje water dan maar? 🙂

Irritaties (1)       Irritaties (2)

Tijdens het bloggen bestaat mijn irritatie vooral bij het foto’s maken (shit weer, najaar, winter ) gebrek aan (dag)licht of een product dat steeds maar wegrolt of als het dan eindelijk goed ligt met de product naam naar beneden ofzo. Ik denk (hoop) herkenbaar voor mijn mede-bloggers?

En dan mijn liefde voor boeken. Ik houd van lezen, dat weten jullie en wat me dan echt mega kan irriteren als je een heerlijk boek leest en er dan een verschrikkelijk, of beter gezegd een waardeloos einde is. Echt zo’n deceptie mweh! Of een ‘open’  einde vind ik ook niet oke. Heb je heerlijk 300+ bladzijden gelezen en dan tsja, wat? Nou niets dus….. zucht…..

Hahaha nou ik ben het even kwijt. Heel benieuwd of je dit ook herkend en of je nog een leuke aanvulling hebt? Je snapt dat ik dit artikel met een dikke knipoog heb geschreven want ik ben zeer content met mijn leventje maar het zijn soms de kleine dingen die een grote frustratie kunnen zijn.

Annette

 

15 thoughts on “Irritaties

 1. Herkenbaar? Nou en of… plakband, ramp. Wegrollende producten, haha.. gedoe.. Soms leg ik er iets onder/tegenaan, maar meestal rol ik hem goed en dan snel snel een foto maken.
  Ik ben een meester in het openen van die blikken met zo een trek-ring. Breekt 9 van de 10 keer af. Of zo een blik waar zo een sleutel aan zit, zoals bij corned beef (gelukkig eet ik dat heel af en toe als ik een salade maak). dan breekt het metaal af… probeer dan maar eens zo een rechthoekig blik open te maken met een blikopener.

  Like

  • Hahaha gelukkig maar dat ik niet de enige ben. Ik probeer ook weleens een product op zijn plek te houden door er iets tegenaan te plaatsen maar meestal vind ik het dan toch weer niet mooi voor de foto dus emmer ik nog even lekker door….

   Like

 2. Hihihi, leuk artikel en zoooooo herkenbaar! Ik heb gelukkig ook veel geduld (not!), dus als ik een beginnetje van plakband etc. niet kan vinden, dan ben ik al snel in staat om het hele ding door de kamer te laten vliegen, hahaha!

  Like

 3. Haha… soms moet je het gewoon even van je afschrijven, blijkbaar, die irritaties! 😉
  Inderdaad, spullen niet kunnen vinden… Meestal komt dat doordat mijn dochter ze dan even geleend heeft en ze op een andere plek gelegd heeft dan waar ze horen. Héél vervelend als je snel even iets nodig hebt en je moet het gaan zoeken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s