Odorex

Test Odorex Ultra Protect Cleargel

Via facebook kreeg ik de mogelijkheid om de nieuwe Odorex Cleargel te testen. Ik ben best een zweter dus altijd handig om te zien of er een deo is die mijn inmiddels geliefde Secret deodorant of die van Garnier kan verslaan.

Odorex Ultra Protect deodorant

Ik ontving een verpakking van de cleargel met daarin genoeg om ruim een week te testen (sterker nog ik doe er nog wel langer mee) dus aan de slag. Odorex gelooft zelf sterk in hun product (uiteraard) en beloven minstens 48 uur lang bescherming gedurende alledaagse situaties.

Voor de test werd gevraagd of je een week lang links je vertrouwde deo wilde gebruiken en rechts de Odorex. De Odorex dien je s’avonds voor het slapen gaan aan te brengen op een schone huid. Dit omdat het product het beste wordt opgenomen als je lichaam in rust is. Ze gaven ook aan beter niet te gebruiken direct na het ontharen.

Dat laatste vond ik dan direct lastig want ik douche s’avonds en haal dan ook een scheermes langs mijn oksels. Hmm toch proberen? Even kijken of het niet enorm prikt? Nee, geen last van dus test kon van start. Wel moet je de gel even laten drogen (vind ik ook een minpuntje – duurde best even) voordat je wat kon aantrekken om vlekken te voorkomen.

Al met al vind ik de deo wel geslaagd. Ik vind hem niet beter (maar ook niet veel slechter) dan mijn Secret of mijn Garnier. De deodorant gaat EUR 5,99 kosten en is inmiddels te koop. Dat is goedkoper dan mijn Secret maar weer wel duurder dan die van Garnier. Ik blijf toch bij mijn oude combi denk ik, ik vind de droogtijd een minpuntje en aangezien de secret gewoon een stick is kun je je daarna gelijk aankleden.

Odorex Ultra Protect deodorant

De 48 uur kreet, tsja, dat weet ik niet zo goed. Ik wil toch elke dag fris ruiken en was me dus en breng een vers deotje aan :). Ook maakt hij de claim van 48 uur fris zeker niet waar. Aan het einde van mijn werkdag ben ik niet meer helemaal oksel-fris. Maar verder helemaal prima, schoon, fris maar niet helemaal droog. Gewoon een prima deodorant wat mij betreft. Niets mis mee. Maar geen hallelujah gevoel.

Heb jij interesse in deze Odorex variant?

Annette

7 thoughts on “Odorex

 1. Nee, niet echt… ik gebruik al tijden geen deo meer. Maar ik zweet nauwelijks onder mijn oksels. Soms breekt het zweet mij wel uit, maar dan over mijn hele bovenlijf.
  Ik heb laatst een douchecrème van Kneipp gekocht en die ruikt zo lekker…er is een variant voor een deo te koop en hoewel ik het liefst nergens naar wil ruikenonder mijn oksels wil ik deze toch eens gaan proberen. Wellicht als het warmer wordt zal ik wel weer gaan zweten..(denk ik)

  Like

  • Prettig dat je geen last heb van zweet-oksels haha. Ik kan helaas niet zonder maar heb wel een voorkeur voor een zo subtiel mogelijke geur want ik heb liever een parfummetje. Ik vind niets zo smerig als mensen die een enorme deo-lucht met zich meedragen. bleeh!

   Like

 2. Geen last van prikken na het scheren dat is al erg goed teken. Even wachten tot de gel even afdroogt dat heb ik vaak ook geen geduld voor. Leuk om iets te mogen uitproberen. 😉 In de winter heb ik ook geen last van zweet, tenzij ik aan het sporten ben. In de zomer dan wel een beetje.

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #21 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s