Mascara’s die ik de afgelopen maanden heb gebruikt

Mascara’s het blijft voor ons vrouwen altijd de eeuwige zoektocht denk je niet? We zoeken allemaal die ene fijne die EN volume geeft EN goed zwart is EN de wimpers mooi separeert EN niet klontert EN, EN, EN….

Ons wensenlijstje is ellenlang en ik denk ook dat we daarom elke week wel nieuwe mascara’s zien verschijnen op de markt met de een nog mooiere beloften dan de ander.

Ik heb er de afgelopen maanden diverse gekocht en gebruikt. Hierbij een overzichtje en wat ik ervan vond.  Zelf prijs ik mij gelukkig met mooie volle zwarte wimpers die ook nog eens lekker lang zijn. Ik hoef dus gelukkig ook nooit zo’n enge ‘kruller’ te gebruiken dat vind ik zulke enge dingen. De mascara breng ik altijd in 2 dunne laagjes aan.

IMG_1307       IMG_1308

Ik begin gewoon met mijn favoriet 🙂 deze heb je al in de opgemaakt video’s voorbij zien komen en ik heb deze denk ik al een keer of 4 gekocht. Het is de Volume + Stretch mascara van P2. En daar zit ‘m gelijk de kneep want dus niet in Nederland te koop maar bij de DM in Duitsland. Ik ga een keer of 3 per jaar naar Duitsland dus dan kan ik er altijd een meenemen maar bij het Kruidvat of Etos is toch makkelijker nietwaar?

De mascara geeft goed volume en is lekker zwart, blijft de hele dag goed zitten en dus favoriet. De verpakking is prachtig met zijn metallic lila huls (I’m a sucker for it, sorry). Ik betaal  EUR 3,75 voor deze mascara.

IMG_1310        IMG_1312

In mijn laatste opgemaakt video zag je deze voorbij komen de bombastic ook van de P2. De huls is ook mooi en hij springt dus lekker in het oog. Bombastic vond ik hem niet maar hij separeerde wel heel mooi. Ik zou hem niet opnieuw kopen. Deze was EUR 3,95.

Op het I love beaut event spotte ik trouwens deze mascara maar dan van W7 dus wellicht bij de Op=Op of ergens anders waar ze dit merk verkopen zou je hem kunnen aantreffen.

IMG_2027        IMG_2028

Van Catrice gebruik ik regelmatig de multimizer. Fijne mascara ook goed zwart, separeert en verlengt ook iets, hele goede mascara dit. Ik kocht hem maanden terug in een 1+1 gratis actie. Weet niet meer wat hij kost maar volgens mij zo’n EUR 4,- nog steeds geen geld voor een fijne mascara. Deze kan ik iedereen aanraden. Wel moet je even wennen (althans ik) aan de ‘dikke’ borstel.

IMG_2023        IMG_2025

Als laatste de nieuwste Essence mascara, de Lash Princess. Deze kun je ook winnen, dus doe zeker mee aan mijn win-actie (klik HIER). De huls is natuurlijk heerlijk. Lijkt op een korset met leuke roze details. Het borsteltje werkt prettig en de mascara doet prima zijn werk. De mascara kost EUR 3,39 en is te koop bij het Kruidvat.

Zo dat waren ze. Welke budget mascara is jouw favoriet?

Annette

 

11 thoughts on “Mascara’s die ik de afgelopen maanden heb gebruikt

  1. Ik ben gestopt met budget mascara’s. Ik ben echt verzot op mijn Chanel absolut en er is er geen beter dan die. Al ben ik nu een nieuwe van Lancome aan het uitproberen en die bevalt ook goed. Budget mascara’s vallen mij eigenlijk altijd tegen.

    Like

  2. Ik heb van alles liggen, essence, Catrice tot aan Rituals. Die van Maybelline gebruik ik nu het meest, is niet echt budget maar zit er zo een beetje tussenin. Zeker bij een aanbieding. Het intrigeert mij nu dat er zoveel dol zijn op Chanel Absolut. Als ik door mijn mascara stash heen ben, ga ik toch eens kijken wat er zo bijzonder aan deze mascara is. ik ga even googelen 😉

    Like

  3. Pingback: Etos Mascara | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Revolution – Redemption Iconic 3 palette | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt #22 | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s