Biomed Serum

BIOMED

Ik werd benaderd door het bedrijf BIOMED of ik interesse had om een aantal van hun producten te proberen. Leuk, weer een merk waar ik nog niet van had gehoord. Ik kreeg 5 producten toegestuurd om te proberen. Maar wie is/zijn Biomed?

Biomed

BIOMED is een Duits bedrijf met ervaring in het apotheekkanaal. BIOMED heeft een speciale focus op natuurlijke cosmeceuticals met de laatste R&D (research & development) op het gebied van actieve ingrediënten. Als visie willen ze graag het leidende merk worden op het gebied van biologische medische huidverzorging. Hun doelstelling is het creëren van chique natuurlijke huidverzorgingsproducten die zichtbare resultaten geven en volledig ondersteund zijn door klinische testen.

BIOMED is 98.9% natuurlijk en is dierproefvrij. BIOMED is dermatologisch getest en bevat de beste ingrediënten. BIOMED voert klinisch onderzoek uit voor elk product. De BIOMED ​​verkoopprijzen ​liggen​ tussen de €6,90 en de €29,90 (Wimper- & Wenkbrauwserums €49,90). Ons doel is om huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die bewijzen dat je optimale resultaten kunt behalen zonder schadelijke stoffen en gevaarlijke ingrediënten.

biomed forget your age serum

Welke producten kreeg ik om te proberen?

De 5-in-1 Cleanser, het Wimper serum, de oogcrème, een gezichts-serum en een detox masker. De verpakking doet inderdaad wat apotheek-achtig aan.

Ik ben begonnen met het serum. Ik was net aan een nieuw serum toe omdat ik het serum van Paula’s choice had opgemaakt (volgt nog een review over). Dat kwam dus goed uit. Forget your age staat er met grote letters op de verpakking :). Nu heb ik geen moeite met mijn leeftijd maar grappig is het wel.

biomed forget your age serum

Onze huidcellen vernieuwen zich elke 21 dagen. Daar zorgen onze stamcellen voor. Op het moment dat we ouder worden, stress hebben of onder invloed staan van andere invloeden (airco, luchtvervuiling) kan dit onze huid beïnvloeden en vertragen de stamcellen met vernieuwen, verliezen ze hun vitaliteit en capaciteit om goed te delen, daardoor vertraagd de huidvernieuwing en kunnen er dus rimpeltjes ontstaan.

Het serum dat uit een hoge concentratie bestaat bevat onder andere bruine zeewier dat onze stamcellen weer zou kunnen ‘oppeppen’ zeg maar. Je hebt er maar een klein beetje van nodig en masseert het dus in op je gezicht, hals en eventueel decolleté. Daarna breng je je normale dagverzorging aan.

biomed forget your age serum      biomed forget your age serum

Dit serum is ook geschikt voor de gevoelige huid. Het bevat geen parabenen, geen minerale oliën en is dus niet getest op dieren (hoera!)

Het serum trekt echt razendsnel in. Je moet er wel nog gewoon een dagverzorging over aanbrengen. Ik vind hem zo ‘los’ niet verzorgend genoeg aanvoelen. Het is verder wel een prima basis en heeft zo goed als geen geur. Mijn foundation blijft ook mooi zitten en ik heb wel het gevoel dat mijn gezicht wat gladder toont. Ik gebruik 2 pompjes voor mijn gezicht en hals.

Mijn huid is normaal tot vochtarm en reageert goed op dit product. Als je een hele droge huid hebt weet ik niet of dit product de juiste voor je is. Want wat ik al schreef een lik crème vind ik zelf wel nodig anders voelt het wat droog aan.

Je kunt het serum hier kopen

Voor de liefhebbers zijn dit de ingrediënten:

Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Xanthan Gum, Laminaria Digitata Extract,  Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

Een heel klein lijstje. Het is dan ook een product zonder poes/pas gewoon een prima serum zonder opsmuk maar die je wel een strakker gelaat geeft. Of ik hierdoor vergeet dat ik 44 ben? Uh nee, maar ik snap wel waarom ze voor de naam hebben gekozen.

Biomed forget your age serum

Dit serum kost EUR 29,99 wat mij betreft een goede prijs passend bij de kwaliteit van het product.

Gebruik jij een serum?

Annette

 

 

 

9 thoughts on “Biomed Serum

  1. Pingback: Biomed | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s