Bank

Nieuwe bank

Op de valreep naar het nieuwe jaar kocht ik in December nog een nieuwe bank. Mijn vorige bank had ik een jaar of 6 dat is niet heel lang maar ik was er klaar mee.

nieuwe-bank-2

Mijn vorige bank had een mooie taupe kleur maar supergevoelig voor vlekken. Je kon de kussens gelukkig onderling wisselen en omdraaien maar echt hij zat inmiddels zo vol vlekken dat er nog maar weinig eer aan te behalen viel. Ook had Skoet fijn haar nagels in de bank gehad dus ja, ik wilde wat nieuws.

Ik ben niet van de dure design banken. Ik heb nu eenmaal een kat en ondanks dat ik haar netjes heb opgevoed en als ik thuis ben ze het ook niet in haar hoofd haalt om haar nagels in de bank te zetten deed ze dat blijkbaar toch als ik niet thuis was :(. Ook nu heb ik weer niet een extreem dure bank gekocht want wie weet wil ik over een jaar of 5/6 wel weer wat nieuws.

nieuwe-bank-3

Deze keer ging ik voor donkerblauw en ik ben er onwijs blij mee. Ik heb gekozen voor een 3-zits en een love-seat. Ik was al een beetje met wat meer blauw-tinten aan het experimenteren in huis en ik vind het een hele mooi kleur. De onderkant heeft mooi een mahoniehouten kleur en uitstraling.

De bank is redelijk tijdloos qua model (vind ik persoonlijk) en lekker rechttoe rechtaan. Voor mij geen poespas. Tevens heeft hij heerlijk brede leuningen en ideaal om de laptop even op te zetten als ik op de bank mijn artikeltjes zit te typen en op moet staan. Handig.

nieuwe-bank-4

De kussens zijn allemaal los dus goed te stofzuigen en van alle kattenharen te bevrijden want ja die zie je wel een beetje op deze bank maar dat vind ik niet zo erg. Ik hoop dat Skoet haar nagels thuis houd deze keer (voor de zekerheid doe ik een fleecedeken om de stoel als ik weg ga) en blijft de bank wat langer netjes (ook de kids zijn gewaarschuwd). Maar aan de andere kant, er moet ook geleefd worden in een huis en daarom koop ik zelf geen dure bank omdat ik dan weer kan wisselen en wat nieuws kan aanschaffen als hij niet meer mooi is of ik er klaar mee ben en wat nieuws wil qua interieur (kleuren en opstelling).

Hij zit heerlijk, ik houd van rechtop zitten. Je zult mij niet op een bank zien liggen bijvoorbeeld en daarom kies ik bijvoorbeeld ook bewust niet voor een lounge gedeelte, is gewoon niets voor mij.

Wat vind jij van mijn nieuwe bank?

Annette

23 thoughts on “Bank

  1. Ja is een mooie bank. Ik ben het helemaal met je eens dat er geleefd moet worden in huis. Een tip; Je zou eventueel een soort houder voor de leuning kunnen kopen. Dat is van hout en zeer flexibel zodat je het erover heen kunt doen. Handig voor een kopje thee en dergelijke. Hoef je niet elke keer naar een bord of kopje te reiken die op je tafel staat. Heb ik ook en ontzettend handig. Het misstaat echt niet. Claudy

    Like

  2. Mooi, Annette! Ik houd ook erg van blauwtinten. Grappig, wij hadden eerst een lounge gedeelte maar bij onze meest recente bank niet meer. Dat miste ik toch wel, dus we hebben nu een losse hocker erbij. Die schuif ik daarna weer aan de kant. Mooie bank, goede keus!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s