MayBeauty

The Incredible Pore Mask

Houd jij net als ik van een lekker masker op zijn tijd en wil je een leuke korting op een fijn masker? Lees dan vooral even door :).

MayBeauty

Van MayBeauty een van oorsprong Zweedse organisatie kreeg ik een aantal maskers toegestuurd voor het minder zichtbaar maken van de poriën. Nu ik wat ouder word zie ik wel dat mijn poriën beter zichtbaar zijn (vooral als ik even lekker kritisch met een spiegel in goed daglicht kijk, ai!) en als ik dat een beetje kan verminderen is dat altijd lekker natuurlijk.

MayBeauty is een nieuw merk, gelanceerd in Zweden dus in 2013 en zijn nu in de Benelux aan het lanceren. Ze richten zich op een paar producten die gemakkelijk te begrijpen, eenvoudig te gebruiken zijn en die gegarandeerd veel resultaat opleveren. Kijk daar houd ik en met mij menig nuchter Hollander van 🙂

MayBeauty

Dit masker:

Verwijdert overtollig talg en olie

Reinigt de poriën diepgaand

Verfijnt en sluit de poriën

Maakt de huid glad en zuiver

Het is makkelijk en hygiënisch in gebruik. Het masker zit in cupjes van 10 gram dus genoeg om 1x te gebruiken. Geen geknoei verder, met een kwastje breng ik het masker aan en daarna gaat het cupje hup in de prullenbak, lekker makkelijk.

Je breng het masker aan op een gereinigde huid en laat het vervolgens 15 tot 30 minuten drogen. Daarna lekker afspoelen met water.

Hij wordt wel snel hard moet ik zeggen en dat voelt met name rond je mond niet even prettig maar het is het resultaat dat telt nietwaar? Na een minuut of 20 vind ik het mooi geweest en met wat lauwwarm water en een washand krijg je het masker zonder al te veel te hoeven boenen van je gezicht af.

Ik vind het resultaat goed te noemen. Mijn poriën zijn inderdaad minder goed zichtbaar en mijn huid ziet er met name de eerste 2 dagen na gebruik echt goed uit.

Voor 8 maskers betaal je EUR 26,- maar ik heb een fijne kortingscode voor je. Je krijgt 30% korting als je de couponcode gracefullymask30 gebruikt maar voor echt gebruiksgemak gebruik je de volgende link: https://maybeauty.nl/gracefullymask30

Heerlijk om jezelf mee te verwennen of wellicht kado te geven. Gebruik jij regelmatig een masker voor je gezicht?

Annette

Ik ontving deze producten ter review

 

18 thoughts on “MayBeauty

  1. Het liefst gebruik ik een masker voordat ik ga douchen Voor mij is dat ’s morgens.Vervolgens sta ik lekker onder de douche te soppen en oeps… masker weer vergeten. Ik vergeet het gewoon. Ow…die poriën, ik zie ze regelmatig als ik mij op maak in mijn 3 maal vergrotende spiegel… schrik. Dus zo een masker lijkt mij inderdaad een uitkomst!

    Like

  2. Ik heb nog een maskertje van Hema liggen (gekregen in een geschenkdoos), die ik eens moet gaan gebruiken. Verder gebruik ik eigenlijk niet zo vaak maskers, anders had ik deze zeker eens uitgeprobeerd! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s