Wimona

Nieuwe tas

Bij een nieuwe baan hoort ook een nieuwe tas 🙂 of niet soms?! Ik was al een aantal weken aan het zoeken naar een goede ‘zakelijke’ tas om dagelijks mee naar kantoor te nemen. Hij moest wel aan een paar voorwaarden voldoen.

Wimona collection

De kleur wilde ik vrij neutraal houden. Ik ben een kleurliefhebber dat weten jullie maar voor een tas ging ik toch voor neutraal zodat deze gewoon het hele jaar mee kan en niet seizoensgebonden zou zijn. Tevens moest hij ruimte bieden aan een laptop en dan ook nog wel wat vakken hebben om andere ‘dames’ goodies op te kunnen bergen.

Wimona collection

Met dames goodies bedoel ik een spiegeltje, lipsticks, wat hygiëne producten, nagelvijltje, pennen enfin, je snapt hem. Ook de dagelijkse noodzakelijkheden als telefoon, portemonnee, pasjes etc moesten goed op te bergen zijn maar bovenal, makkelijk terug te vinden haha. Ik merk soms dat ik echt moet graven om dingen boven tafel te krijgen.

Wimona tas

Een cowboysbag vind ik echt prachtig maar EUR 150,- vind ik toch wel een hoop geld voor een tas, ook al is het een hele mooie. Toen ik dan ook de Wimona tas vond die echt een copy/dupe is van de cowboysbag maar voor 1/3 van de prijs was de keuze voor mij makkelijk.

Wimona collection

De wimona tas is mooi stevig en de stikels zijn echt goed gedaan ook, de tas valt dus niet bij het minste of geringste uit elkaar. Hij is van iets stugger materiaal dan de echte cowboysbag die echt van mooi soepel leer is maar ik verwacht dat hoe langer ik deze tas draag hoe soepeler hij zal worden.

Ik ging voor de kleur cognac ook hiervan hoop ik dat hij gedurende de draagtijd mooier van kleur wordt. Hij heeft handige opbergvakken voor (twee stuks) waar het ‘kleine spul’ in kan en binnenin een apart vak voor mijn laptop. Dan is er nog een heel vak over voor mijn andere spullen, notitieboek etc.

Wimona collection

Ja, blij met deze aankoop. Hij is lekker van formaat maar ook weer niet zo waanzinnig groot dat hij onhandig is. De prijs beviel me ook prima namelijk EUR 45,-. Hij is er in veel verschillende kleuren en ik kocht deze tas bij van Os lederwaren in Hilversum.

Wat vind jij van deze tas?

Annette

26 thoughts on “Wimona

 1. Os lederwaren, daar heb ik wat tassen gekocht zeg dat ik in Hilversum woonde 😂😂 . Jij bent ook goed geslaagd, mooie tas! Ik vind de kleur ook heel mooi! Ik heb zo’n model tas wat kleiner en dan in het grijs, maar ik vind bij mij het leer te soepel, de tas zakt steeds iets in

  Geliked door 1 persoon

 2. Erg leuk, en ook zo lekker groot (en dus praktisch). Ik verbaas me er ook altijd weer over hoéveel ik eigenlijk met me meesleep, en nog verbazingwekkender is soms dat ik het ook echt allemaal gebruik slash nodig heb op een dag;-)

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik hou van het merk Wimona! Mijn moeder, zus en ik zijn al jaren fan haha. Veel tassen daar gekocht :). Als je nog een koffer nodig hebt zou ik zeker kijken bij Decent, hun koffers zijn een van de best verkochte van Nederland, goedkoop en van een top kwaliteit. Ze zijn ook nog eens super leuk hihi! Tipje van mij ;).

  Liefs,

  Eline

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s