Klingel

Klingel Event

Enkele weken geleden ontving ik een heerlijke uitnodiging van MaisonPR of ik bij een event van Klingel wilde zijn. Afgelopen donderdag was het zover. Zwaaide naar mijn collega’s dat ik wat leuks ging doen voor de blog en toog naar Amsterdam Zuid (vanuit Zuid-oost is dat dus maar een kwartiertje).

Ik was zoals altijd weer eens veel te vroeg, ik ben zo slecht in afstanden/tijden inschatten en ‘te laat’ komen doe ik dus nooit dat komt in mijn woordenboek niet voor. Maar goed, ik was er en het zag er allemaal weer super gezellig uit. Een grote kerstboom en allemaal verschillende hoekjes waar je door de ‘wasstraat’ kon om je even helemaal kerst-ready te krijgen.

Je kon een bindweefselmassage ondergaan, je nagels laten lakken aan de nailbar, je make-up laten doen of in mijn geval een ‘touch-up’, je haar mooi laten maken en uiteraard ook een kerstoutfit aanpassen van het online modebedrijf Klingel. Uiteraard ging dit alles met heerlijke hapjes en vooral heerlijke sapjes gepaard.

Over Klingel:

Klingel is het merk voor de zelfbewuste vrouw die midden in het leven staat. Deze vrouw wil er graag goed uitzien, zich prettig voelen in de mode die zij draagt en alles uit het leven halen.

Ze is in balans en weet inmiddels wie ze is en waar ze voor staat. Voor deze vrouw is Klingel de sparringspartner op het gebied van mode.

Door het duidelijke profiel van de doelgroep, heeft Klingel voor elke vrouw altijd een passend advies met bijhorende items.

De collecties bestaan uit comfortabele, kwalitatieve kleding en is gemaakt van duurzaam materiaal.

Eindelijk kon ik dan ook blog-buddy Sonja van Yustsome een dikke knuffel geven want tot dusverre waren wij alleen virtuele vriendinnetjes. Heerlijk lekker bijgekletst. Als eersten namen wij plaats in de make-up hoek. Fijne complimenten over mijn wenkies gekregen *happy* en even een leuke touch-up. Je weet ik ben niet van de heftige make-up maar meer van het naturelle palette.

Vervolgens bij de Klingel hoek door de rekken gesnuffeld en koos ik voor de faux leren legging en een mooi bordeux rood velvet blazer jasje. Dit is echt een outfit waar ik me prettig in voel. Sonja ging voor een Marlene Dietrich broek met Bomberjasje, glitter oorbellen en kek-brilleke. May the force be with you riep ze daarbij want Sonja is een groot Star Wars fan 🙂

Klingel event; maisonpr

In de haarhoek werd er even stevig getoupeerd en een busje haarlak in mijn haar gespoten en met behulp van heeeeeeel veel bobbypins kreeg ik een heerlijk opgestoken kapsel, Prachtig! Krijg ik zelf echt niet voor elkaar maar kwam daar wel weer even mijn oude liefde de Got2B gele haarlak (die gaat dus ook gelijk weer op het shoplijstje).

Klingel event (15)

Mijn nagels heb ik niet laten doen omdat ik net de avond ervoor al bij de Nagelsalon was geweest voor mijn kerstnagels dus die waren er al helemaal klaar voor. Nog even poseren voor de kerstboom een kerstwens opnemen (en dus uitspreken) -Sonja schreef een mooi script- ik hield het eenvoudig en kerst-klaar waren we.

Ik wil MaisonPR en Klingel enorm bedanken voor de uitnodiging het waren een paar heerlijke uurtjes, ik heb genoten.

Annette

24 thoughts on “Klingel

  1. Wat leuk en verdorie, heb ik je weer gemist. Ik kreeg het niet voor elkaar om vrij te krijgen. Wat sta je er stralend op, zeg. Je haar zit inderdaad fantastisch. Dat donkerrode velvet staat je erg mooi. Classy lady!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat hebben ze je haar mooi gemaakt, met de leuke kleren. Het staat je super, ik had je niet herkend. Leuk dat je sonja tegen kwam en samen kon poseren. Heb je de kleding mogen houden?

    Geliked door 1 persoon

  3. wauw Annette wat zie je er geweldig uit. Helaas kon ik er niet bij zijn omdat ik de dag erna heel vroeg onderweg op ging naar Parijs (wat natuurlijk ook niet vervelend was;-)) Maar zo te zien heb ik wel écht iets gemist. Leuk dat je zo genoten hebt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s