Oilpulling

Charcoco – Oilpulling

Eind vorig jaar kreeg ik een email van Charcoco een jong, gemotiveerd Nederlands bedrijf dat zich focust om de mensen bewust te maken dat het gebruik van natuurlijke schoonheidsproducten alleen maar beter is voor iedereen zijn gezondheid.

Charcoco Oilpulling

Kijk, daar word ik altijd blij van. Ik mocht een product uitkiezen en besloot te gaan voor een kuurtje Oilpulling. Ik had daar veel over gehoord maar nog nooit geprobeerd. Leuk dus om eens te proberen en te zien of ik op deze manier mijn tanden wat witter kon krijgen.

Wat is Oilpulling?

Coco oil pulling is een oude Ayurverdic methode die duizenden jaren geleden werd gebruikt om de gebit in goede conditie te houden door dat het de slechte bacterien verwijdert. Terwijl normale kokosnootolie een ongewenste smaak kan hebben heeft ons team een formule gemaakt waarbij een vleugje mint smaak bij zit om de gebruikerservaring te verbeteren tijdens het ontgiftigen van het gebit

CHARCOCO oil pulling is een 100% natuurlijke tanden bleker special gemaakt uit organic coconut oil. Het bleekt je tanden op een natuurlijke manier, het versterkt je glazuur en detoxt de mond zonder enige chemicalien en toegevoegde viezigheid.

Natuurlijke tanden bleker – Verwijdert tandplak – Langdurige frisse adem – Natuurlijk Antibacterieel om virussen en bacteriën in je mond te doden en het lichaam te detoxen – Gezond gebit – frisse Munt smaak.

Charcoco oilpulling

In het doosje dat op dit moment EUR 30,- kost zitten 14 sachets met olie. Genoeg dus voor een kuurtje van 14 dagen. Ik ben ongeveer een week voor de kerst begonnen met de kuur. De eerste dagen vond ik wennen. Je moet tussen de 5 en 15 minuten ‘spoelen’ met de olie en dat veroorzaakte wat kramp hahaha. Ik ben het gewoon niet gewend om die spieren blijkbaar aan het werk te zetten maar het ging elke dag beter.

Toen ik begon met de kuur had ik ook wat last van mijn tandvlees daar werkte het echt heel goed voor. Binnen een paar dagen was mijn geïrriteerde tandvlees weer rustig. De sachets werken heel makkelijk even openknippen in je mond legen en spoelen maar. Easy does it.

Charcoco oil pulling

Na een aantal minuten spoelen spoog ik het uit (niet naspoelen) mijn mond voelt fris (hele lichte muntsmaak) en echt schoon ook, met name aan de achterkant van mijn ondertanden waar ik vaak wat tandplak heb voelde het lekker schoon.

Charcoco oil pulling

Of mijn tanden echt witter zijn geworden vind ik moeilijk om te zeggen. Ik neig naar ja, een ietsje witter maar het is zo moeilijk om dit met de camera vast te leggen want zie maar eens hetzelfde licht te krijgen (niet te doen, zeker niet in de winter). Fijn product in ieder geval en zo’n kuurtje vind ik zeker voor herhaling vatbaar.

Je kunt dit product en ook andere producten vinden op de site: Charcoco – oil pulling

Heb jij wel een aan oilpulling gedaan?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

30 thoughts on “Oilpulling

 1. Wat fijn dat het voor jouw geïrriteerde tandvlees werkte! Ik heb het zelf nooit gedaan en ik ben het ook niet van plan. Sinds de kaakoperatie heb ik al best wel last van kaakkramp en als ik dit zo bij jou lees is dit dus helemaal niets voor mij;-)

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat bijzonder. Ik heb hier nog nooit van gehoord. Ik schijn een mega sterk gebit te hebben (47 en geen gaatjes in mijn tanden / kiezen) maar als bij-effect heb ik wel (licht) gelige tanden en kiezen. Dit komt dan weer door de hoeveelheid speeksel. Oversharing, maar om het uit te leggen. Ik vraag mij af of dit zou helpen om mijn tanden wat witter te krijgen. Interessant!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ben blij om er eens een review over te lezen want ben er wel nieuwsgierig naar! Zou het overwegen om te doen 🙂
  By the way… Ik heb je genomineerd voor de Unique Blogger Award! Check mijn blog voor alle informatie 🙂 geen verplichting om mee te doen hé, maar ik kijk altijd uit naar je posts vandaar dat ik je nomineer. Groetjes, Kathleen
  link: https://thegoodthefabandthelovely.com/2018/01/09/the-unique-blogger-award/

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Bloomr | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Ecodenta | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s