Tan-Luxe

Super Glow serum

Al een behoorlijke tijd in mijn routine inmiddels, aangezien ik mijn tweede flesje leeg heb dus hoog tijd om eens in de pen te klimmen en een review te schrijven. In mijn zoektocht naar fijne zelfbruiners (klik hier voor mijn video) kwam ik op aanraden van Caroline Hirons bij deze Glow serum van Tan-luxe terecht.

Zoals gezegd dus nu al aan mijn derde flesje bezig en flesje nummer 4 staat alweer klaar. Vooralsnog een blijvertje dus. Het is een heel fijn serum dat zelfs voor de ‘bleekscheetjes’ onder ons (ik wil niemand beledigen) een fijne zelfbruiner kan zijn. Toen ik namelijk van start ging met dit product was ik helemaal niet zo onder de indruk, pas na een paar dagen (ja, ja ik ben gewoon ongeduldig en wil gelijk wat zien) zag ik kleur komen maar nu ik hem dagelijks gebruik houd ik mijn gezicht goed op kleur zonder dat ik er ‘bruin’ uitzie. Gewoon een gezonde teint.

Over het merk

Tan-Luxe

Dit lees ik op hun website: Tan-luxe is opgericht rondom één idee: als je je make-up kan personaliseren, waarom dan niet je bruine teint? Met hun revolutionaire producten heb je geen last meer van strepen, oneffen vervagen, verstopte poriën of uitgedroogde huid. De niet giftige, dierproefvrije formules bevatten geen synthetische verf maar natuurlijke actieve ingrediënten waardoor je kleur krijgt. Neem Tan-luxe op in je reguliere huidverzorgingsroutine voor de mooiste, meest vlekkeloze teint.

Jij bent zelf in controle over jouw teint doordat je kleur in lagen kunt opbouwen. Daarnaast werkt Tan-luxe op de eerste plaats vanuit huidverzorging. De huid wordt gevoed en gehydrateerd, en krijgt tegelijkertijd een prachtige gloed. Verschillende producten zijn geschikt voor het gezicht of de huid of voor beide.

Het serum zelf

Super Glow van Tan-luxe is een hydraterend self-tan-serum met anti-aging voordelen. Het serum bevat het exclusieve hyaluronzuur om een ultra-voedende en stralende glow aan jouw huid te geven. Krachtige superfoodingrediënten met antioxidanten zorgen voor een hydraterende, verlichtende en collageenverhogende werking. Het multifunctionele serum gaat tekenen van huidveroudering tegen en beschermt tegen vervuiling, terwijl het de huid meer volume geeft. SUPER GLOW werkt als primer en kan onder make-up gedragen worden.

Breng dagelijks 2-12 druppels aan op het gezicht en decolleté, masseer in de huid met circulaire bewegingen. Vermijd hierbij de ogen. Volg met een moisturizer voordat je make-up aanbrengt. Extra druppels verhogen de intensiteit van de tan. Hoofdingrediënten: avocado, chiazaad, frambozenzaadolie, kokosolie, blauwe bes, biet, boerenkool.

Gebruiksgemak

Ik vind dat dit merk en product zijn claims zeker na komt. Ik heb geen vlekken, strepen, oranje gloed of iets anders met dit product, elke ochtend gebruik ik een paar druppels gevolgd door mijn dagcreme en voila, doei met het bleke bekkie. De kleur is mooi natuurlijk en ik gebruik echt nog maar een drupje foundation of tinted moisterizer alleen om de boel een klein beetje te egaliseren. Echt heel fijn en dus nu al maandenlang in mijn dagelijkse ritueel.  Ik denk dat van alle zelfbruiners dit inmiddels toch wel mijn topfavoriet is geworden. Een heel enkel keertje doe ik in de avond nog wat van de Balea druppels door mijn nachtcreme maar dat is meer omdat ik het flesje ook op wil maken en niet weg wil gooien (ons bent zuuunig 😊).

Prijs/pret verhouding

Die is wat mij betreft zeker zijn geld waard. Je koopt het product voor ongeveer € 45,-. Offline te koop bij de Bijenkorf en volgens mij bij Douglas en online bij o.a. Lookfantastic. Ik kocht het laatst met een mooie 20% korting dus check ook zeker als er aanbiedingen zijn. Je moet dus even een paar dagen geduld hebben als je net als ik wat ‘donkerder’ bent maar dan komt hij goed op kleur en blijft ook echt mooi. Er zitten ook fijne ingrediënten in, Hallo Hyaluronzuur en doet het prima zoals gezegd als basis serum voordat je je dag verzorging aanbrengt. Regelmatig zijn er ook wel kortingsacties of kortingscodes te vinden zodat je hem wat goedkoper kunt aanschaffen.

Aanrader wat mij betreft.

Annette

13 thoughts on “Tan-Luxe

 1. Klinkt als een fijn product. Merk dat naarmate ik ouder wordt het meer moeite kost een fijne foundation of getinte créme te vinden. Huid wordt droger met soms eczeemplekjes. Bovendien worden mondkapjes dan zo “viezig”. Hoop op een fijne korting tijdens Black Friday. Had ook die Balea maar rook niet prettig meer dus heb ik weggegooid en een bezoekje aan onze Oosterburen zit er voorlopig niet in helaas. Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik blijf ook steeds meer weg van foundation, klopt het zit naarmate je ouder wordt niet zo mooi meer 😦 dus vandaar deze en dan een getinte dagcreme of BB creme erover. Ja black Friday komt eraan maar ik mag eigenlijk niets kopen van mezelf haha want het huis wordt in December nog geschilderd.

   Like

 2. Dit serum staat op mijn verlanglijstje. Eerst die van balea opmaken. De getinte dagcrème van balea gebruik ik nu het liefste, de magic creme is dat, echt een mooie glow en natuurlijke dekking. Alleen de geur is wat minder maar als het er eenmaal op zit ruik je dat niet meer. Een echte foundation gebruik ik ook niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klinkt helemaal lekker voor deze bleke bet! Ik ben altijd heel voorzichtig met selftanners voor mijn gezicht i.v.m strepen en vlekken. Als ik mijn benen insmeer zie ik vaak ook vlekken waar ik het niet goed verdeeld heb of waar mijn huid te ruw is. Nu vind ik het voor mijn benen minder een punt, maar voor mijn gezicht… Goede tip weer Annette!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Polaar | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Eborian | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s