Estee Lauder

Estee Lauder Daywear

In mijn speurtocht naar een mooie getinte dagcrème stond Estee Lauder al een tijdje op de nominatielijst 😊. Tijdens black Friday zag ik een mooie deal voor een probeertube van 15ml voor 10,- dus die heb ik toen gekocht. Ik heb het tubetje leeg en een fullsize gekocht, dus tijd om jullie mijn bevindingen te laten weten.

Afwisselen

Ik vind het prettig om een beetje afwisseling te hebben qua getinte dagcrèmes. Foundations wil ik eigenlijk niet meer gebruiken omdat ik die op mijn leeftijd – ahum – soms toch wel wat te aanwezig vind, een dagcrème met een tintje staat net iets vriendelijker vind ik zelf. Ik gebruik graag de Healthy Glow van Charlotte Tilbury – klik hier voor de review. Maar daarnaast wilde ik dus een tweede product zodat ik een beetje afwisseling heb.

Werking

Het product heeft een lage beschermingsfactor een SPF 15 wat voor dit seizoen prima is. In het voorjaar zomer zou je dus eigenlijk nog een aparte SPF eroverheen moeten doen als je een betere bescherming wilt tegen de zon.

Dit lees ik online;

Eigenschap; Langdurig, Hydraterend, Antioxidant, Anti-Aging. Kenmerken; Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Ammoniak Vrij, Zonder Sporen Van Noten

Deze unieke, getinte moisturizer verbetert elke huidteint en zorgt voor een gezonde, egale gloed. Hij biedt daarnaast alle geavanceerde beschermende voordelen van DayWear, beschermt tegen tekenen van vroegtijdige huidveroudering en vermindert het zichtbaarheid ervan.

Deze unieke, lichte moisturizer verandert voor uw ogen in een stralende tint en geeft de huid een frisse, egale nieuwe gloed. Er is één uiterst transparante kleur beschikbaar, die bij bijna elke huidteint past.

Gebruik

De kleur is een beetje groenig als hij uit de tube komt, hij ruikt heerlijk fris, beetje komkommerachtig. De geur vervliegt snel dus als dat niet jouw ding is treur niet 😉. Vitamine C en E bestrijden de schade van vrije radicalen die op hun beurt weer kunnen leiden tot huidveroudering. De kleur vind ik een lastige. Hij kleurt iets minder goed dan de Charlotte Tilbury maar geeft wel net dat beetje dekking wat ik zoek. Ik denk wel dat hij het bij mij beter in het voorjaar/zomer doet dan in het najaar/winter als ik net iets meer kleur wil. Maar ik vind het een fijn product en mooi genoeg.

Hij heeft wel iets de neiging tot oxideren. Niet heel erg dus einde van de dag is mijn voorhoofd een beetje oranje maar niet oempa-loempa kleur zeg maar. Het stoort niet maar het is wel iets om rekening mee te houden mocht je daar ook wel eens last van hebben.

Mening

Ik vind hem fijn genoeg om toch eens wat langer te proberen en heb dus een fullsize van 50ml gekocht. Er is ook een nog kleinere 30ml tube te koop. Met het tubetje wat ik nu had – 15ml heb ik een aantal weken gedaan en zo dus best een hele goede mening kunnen vormen. Of het een blijvertje is weet ik nog niet, hij ‘verslaat’ nog niet mijn Healthy glow in elk geval die is net wat mooier en blijft ook gedurende de dag beter op kleur en goed zitten.

Voor een tube van 30ml betaal je rond de 23,- wat ik een prima prijs vindt. De Charlotte Tilbury kost 40,- voor 40ml en is dus iets duurder. Heb jij nog tips voor een fijne gekleurde dagcrème? Ik houd me aanbevolen. Ik heb mijn fullsize van 50ml heel voordelig bij parfumwinkel.nl gekocht. Ik was niet bekend met deze online shop maar aankoop is prima gegaan en ze hebben mooie concurrerende prijzen zie ik wel. Zeker eens een bezoekje waard en je krijgt een sample bij je aankoop, ook altijd leuk 😉

Annette

16 thoughts on “Estee Lauder

 1. Ziet er mooi uit en leuk dat je Parfumswinkel vermeld. Durfde daar nooit iets te bestellen. Zie dat je daar nu 25% korting krijgt op bijna alles. Fijn dat je ook een sample krijgt dat schort er nog wel eens aan bij Douglas of ICI. Hoewel geen grote fan meer van Clinique kocht ik toch een full size van de BB cream (Age defense) met SPF 30. Ik kreeg daar 2 samples van bij de Outlet in Amsterdam en bevalt nu (na 2 weken) nog steeds. Mooie tulpen:-) Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben nog steeds blij met de balea magic creme voor nog geen 6 euro. Heeft ook een geurtje maar verdwijnt al snel op je gezicht. Ik wissel af oa met de laura mercier of Charlotte tilbury maar de balea is een fijne afwisseling. Ik ben ook nog wel eens benieuwd naar deze van estee lauder.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het lijkt mij toch niet prettig dat het wat gaat oxideren, een oranje tint is misschien wel leuk voor Koningsdag?
  Ik ben blij met mijn Chanel, weliswaar een Foundation, maar mooi subtiel, niet zo cakey zeg maar…

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb een week of 2 geleden deze besteld: https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/makeup/face/foundation/revolution-pro-cc-perfecting-skin-tint/revolution-pro-cc-perfecting-skin-tint.html
  Kreeg heel goede reviews en moet zeggen dat hij wel bevalt, hoewel ik hem pas 2 keer heb gebruikt (ben nu op vakantie en gebruik dan bijna geen make up)
  Hij past zich aan aan je huidskleur en dat is wel erg fijn.
  Had hem overigens bij Zalando besteld, er zijn veel webshops die het verkopen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s