Polaar

Polaar – Eclat Boreal

Uit de box van enkele maanden geleden komt deze tube van Polaar. Ik heb al eens eerder een oog crème van dit merk gehad en die vond ik echt heel erg fijn maar behoorlijk aan de prijs. Deze tube dagcrème is ook een fullsize en ik testte hem de afgelopen weken voor je uit.

Over het merk

Polaar is – voor zover ik kan vinden – een merk uit Groenland. Een merk dat geen alcohol, parabenen of minerale oliën in hun producten gebruikt en bestaat sinds 2004. Er staat een lange historie op hun site te lezen mocht je dat leuk vinden die begint in 1978 met natuurreizen en zo is de liefde voor de “noordelijke” natuur en haar producten geboren.

Het product

Het noemt zichzelf geen crème maar een fluid en daar kan ik wel in mee gaan. Heerlijk licht en luchtig, trekt snel in en heeft een lichte aangename geur.

De fluid zit boordevol vitamine C die een doffe, grauwe huid en tekenen van vermoeidheid tegengaat. Dit lees ik online:

De lichte textuur smelt bij contact direct met de huid en beschermt de huid tegen de effecten van stress, oxidatieverschijnselen en externe agressors – zoals vervuiling, roken, vermoeidheid, wisselingen in temperatuur, luchtvochtigheidgraad, enz. Ondersteunt de regenererende kracht van de huid, hydrateert en verfijnt de structuur van de huid.

Op basis van Siberische olijf die 30 keer meer geconcentreerd is in vitamine C dan een sinaasappel. Dankzij een hoge concentratie vitamine C en een 100% natuurlijke salicylzuur heeft Siberiche olijf een voedende, verhelderende, beschermende en regenererende werking.

Verhelderende dagverzorging. Voor de droge tot normale huid. Ook geschikt voor de meest gevoelige huid.

Bestaat voor 93% uit natuurlijke ingrediënten. Vrij van parabenen, alcohol en minerale olie. VEGAN. Getest onder dermatologische controle. Niet getest op dieren.

Mijn mening

In gebruik is hij heel fijn. Ik breng eerst een serum aan (van Tan-luxe – klik hier) en dan dus deze verzorging erover heen. Doet het prima een hele dag en mijn huid blijft goed aanvoelen. De prijs is fors met zijn ruim EUR 40,- maar hij is zuinig in gebruik doordat hij dus redelijk vloeibaar is. Online te koop bij Douglas maar ook bij Lookfantastic.

Fijn product en voor mensen die erg van de natuurlijke producten zijn is dit merk echt wel een aanrader. Vaak heb je bij natuurlijke producten toch een geur die niet fijn is (althans dat is mijn ervaring al wordt het wel wat beter de laatste jaren) en deze producten ruiken neutraal of heel licht aangenaam.  Mooi merk.

Annette

5 thoughts on “Polaar

  1. Toen ik het 2e woord zag moest ik even denken aan die toespraak van die in opspraak geraakte politieke partij na de Statenverkiezingen vorig jaar 🙂 Maar heb het merk even opgezocht en ze hebben heerlijke no nonsense producten die mij wel aanspreken. Leuke verpakkingen ook. Ben nog steeds allerlei samples en kleine tubes aan het opmaken maar dit staat zeker op mijn wishlist. Had er nog nooit van gehoord dus dankjewel!

    Geliked door 1 persoon

  2. Een Siberische olijf, weer wat geleerd. Wat grappig, ik denk dan altijd aan zuid Europese landen! Klinkt als een fijne crème en qua prijsklasse dicht bij die van It Cosmetics. En als het werkt dan is hij zijn prijs wel waard.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Polaar | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s