Sample Saturday

Starskin – Olie masker

Altijd charmant zo’n sheetmasker. Er valt geen fatsoenlijke foto van jezelf te maken maar ach, leuk is het op zijn tijd wel. Dit masker zat enige tijd geleden in mijn beautybox van Lookfantastic. Ik ben niet zo van de maskers, ik heb het al vaker gezegd maar het is een product dat is zelf niet snel zal kopen. Neemt niet weg dat als ik het in mijn box krijg ik het uiteraard wel gebruik want een masker op zijn tijd is best lekker. Het is voor mij bijvoorbeeld ook een zalig momentje in de beauty behandeling die ik altijd neem bij de schoonheidsspecialiste.

Welk merk?

Nou ja zeg, dit merk is dus gewoon opgericht door Nederlanders. Hoe leuk is dat en dat wist ik dus echt niet totdat ik voor deze blog het internet aan het afspeuren was. Leuk artikel in de Harpers Bazaar dus ik link ik gelijk even voor je.

https://www.harpersbazaar.com/nl/beauty/news/a3413/star-skin/

STARSKIN® heeft intensief samengewerkt met dermatologen, schoonheidsspecialisten en make-upartiesten om de ware geheimen achter de stralende huid van beroemdheden te achterhalen. STARSKIN® gebruikt de meest innovatieve, exclusieve beauty technologieën en formules van de wereld, zodat u uw huid de ‘star treatment’ kan geven, die het verdient. 

Wat is het?

Een sheetmasker dus met een belachelijk lange naam namelijk 100% Camellia Nourishing & Brightening 2-step oil sheet mask. Nou dat past natuurlijk van zijn lang zal zijn leven niet in mijn blogtitel dus ik heb het voor het gemak maar even ingekort.

Het masker bestaat uit 2 stappen. Het hoekje met olie en het sheetmasker. Je brengt eerst de olie aan op je gezicht. Er zit echt heel veel in het hoekje dus ik zeg neem je hals en decolletee ook gelijk maar mee. Vervolgens breng je het sheet masker aan en laat je dit nog zo’n 15 minuten zitten. Daarna de olie op de huid laten en lekker gaan slapen. Zacht huidje gegarandeerd in de ochtend.

De olie is dus 100% Pure Camellia Zaad Olie. Deze olie zit bomvol natuurlijke antioxidanten, speciale vitaminen voor de huid en vetzuren die de huid eerst zacht maken en er daarna voor zorgen dat de werkende stoffen beter kunnen worden opgenomen.

In het sheetmasker zitten actief werkende stoffen als niacimide, moerbeiboomextract en pioenwortelextract om de doffe, droge huid te verzorgen en te verwennen. Met als resultaat een geweldige, frisse glow!

altijd charmant 🙂

Wat vond ik ervan?

Heel lekker, de olie is echt zalig en als je een beetje zuinig bent kun je die eventueel later in de week nog wel een keer gebruiken (zuinig als we zijn 😉). Er wordt aangeraden het masker 1 a 2x per week te gebruiken dat vind ik dan wel weer een beetje too much als je hieronder leest wat het kost.

Waar te koop en wat kost het?

Je koopt Starskin onder ander bij Douglas of online bij aanbieders zoals Lookfantastic. De masker kosten ruim een tientje per stuk. Dat is voor mij een reden om af te haken. Ik vind maskers fijn maar een tientje voor iets wat ik eenmalig gebruik vind ik gewoon te duur. Dan koop ik toch echt liever een fijn serum waar ik weken mee vooruit kan.

Maar lekker is het zeker dus als je jezelf een keer lekker wilt verwennen is een masker van Starskin wel een fijne optie. Het zijn maskers met hoogwaardige ingrediënten dus wat dat betreft hun geld wel waard.

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ha, ha wel een toepasselijke foto voor Halloween 🙂 Heb een aantal jaren geleden zo’n masker cadeau gekregen bij een bestelling en vond het wel ok maar toen ik de prijs zag. Gebruik ook eigenlijk nooit een masker, geen geduld voor en bij de schoonheidsspecialiste is het onderdeel van de behandeling en pure ontspanning en lig je ook lekker. Thuis is er altijd “iets”. Fijn weekend.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s