Blezi

Blezi – Multi Dynamic dag- en nachtcreme

Op zakenreis neem ik altijd een stapeltje samples mee (en laat die aan jullie zien op mijn Facebook pagina). In december had ik een sample van Blezi mee en gaf ik aan dat deze niet echt lekker rook 🙂 . Daarop kreeg ik een leuke mail van Blezi dat de sample waarschijnlijk ‘te oud’ was en of ik het product fullsize wilde uitproberen?

Blezi Multi dynamic dag- en nachtcreme

Heel lief natuurlijk en ik gaf het graag nog een kans. Miranda van Blezi gaf aan:

Je post dat je de 24H-crème niet lekker vindt ruiken. Dat kan kloppen als het proefje al iets ouder is. Dit komt omdat we een zeer laag percentage allergeenvrije parfum gebruiken in de huidverzorgingsproducten. Na verloop van tijd vermindert de geurkracht waardoor je de natuurlijke werkstoffen gaat ruiken.

Eerst iets over Blezi:

Een cosmeticamerk van Nederlandse bodem, staat bekend om zijn extreem lang houdbare make-up die ook nog eens heel makkelijk aan te brengen is. De huidverzorgingsproducten van de Blezi Skin Care zijn al net zo bijzonder. Ze zorgen voor het huid ontspannende effect van Botox, maar dan op en volkomen natuurlijke manier!

De huidverzorgingslijn bevat een unieke cocktail aan actieve werkstofen die speciaal voor Blezi Cosmetics is ontwikkeld en nog nooit eerder in cosmetica is toegepast. Daardoor werken de cremes dieper en intensiever op de huid dan traditionele cosmetica – ze mogen dan ook ‘cosmeceuticals’ genoemd worden. Het resultaat is duidelijk zichtbar: de huidconditie verbetert, rimpels verminderen en expressielijntjes ontspannen. Het effect van Botox dus, maar dan op en natuurlijke manier.

De afgelopen weken heb ik de Multi Dynamic dag- en nachtcreme getest. Hij zit in een mooie luchtdichte verpakking waarvan bij gebruik de bodem omhoog komt. Ook handig dus zodat je kunt zien hoeveel product er nog in de fles zit.

Deze dag-en nachtcreme bevat een hooggedoseerde cocktail van 5 krachtige peptiden, hyaluronzuur, vitamines, biotine, algenextract en calendula. Het stimuleert de opbouw van collageen en elastine, vermindert rimpels en fijne lijntjes, verbetert de huidtint en maakt de huid zichtbaar gladder. Deze crème wordt aanbevolen voor de huid vanaf 40 jaar.

Blezi Multi Dynamic dag- en nachtcreme

Hij ruikt heerlijk 🙂 dus daar moet ik al op terugkomen. De crème is dun maar rijk genoeg om mijn huid goed te ‘voeden’. Mijn make-up zit mooi en blijft ook goed zitten. Ik ben de crème eerst in de avond gaan gebruiken omdat ik nog met de Slow Age bezig was. Toen deze op was ben ik deze crème ook overdag gaan gebruiken.

Zelf heb ik de oogcrème gekocht daar komt nog een apart artikel over. Deze Multi dynamic is me in elk geval heel goed bevallen. Mijn huid is rustig en de lijntjes lijken inderdaad meer ontspannen. Een hele mooie crème. Je betaald EUR 61,50 wat niet goedkoop is maar ik vind dit een prima prijs voor een crème met zulke fijne werkzame bestanddelen en ook nog eens van Nederlandse bodem.Je vind de site van Blezi hier.

Had jij al eens van Blezi gehoord?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

21 thoughts on “Blezi

  1. Nooit van gehoord. Klinkt goed, maar ik vind het er zo cheap uitzien? Ik begrijp dat brands niet al te veel geld willen besteden aan verpakkingen, maar voor mij is dat dus toch een turn off…

    Like

  2. Pingback: Blezi | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Blèzi Make up | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt #28 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s