Weekoverzicht

Weekoverzicht #116

Het moest deze week toch echt anders van mezelf. Ik merk dat ik met deze ‘tweede ronde’ thuis zitten meer moeite heb dan met de eerste (zal ook het jaargetijde zijn) maar ik geef als HRM-er iedereen goede adviezen maar houd mezelf er niet aan hahaha dus time to change.

Maandag

Zoals gezegd het moet echt even anders. Ik heb een beroerde nacht achter de rug. Waarschijnlijk ook omdat ik de zondag niet of nauwelijks iets gedaan heb en alleen lekker uren zitten lezen op de bank. Ook qua werk zit ik veel te veel achter de computer en wandel niet, mijn lunchpauzes schieten er vaak bij in en pas na 9 uur kom ik achter mijn laptop vandaan. Niet meer doen! Om 12 uur ga ik een rondje lopen. Het is heerlijk weer dus dat helpt. Als het straks pleurt van de regen vind ik dit denk ik minder fijn, maar het moet van mezelf.

Ik draag mijn nieuwe spencer – die zoals je ziet lekker ruim is en vooral lekker warm – dus ideaal voor de komende maanden. Ook kocht ik een nieuwe nep-leren legging. Mijn nep leren broek van de H&M zit niet meer fijn (te laag op de heupen) dus die ga ik verkopen. Dus deze aangeschaft. Superstrak is hij maar hij is lekker high-waisted en zit ook warm. Hij draagt fijn dus heel blij mee.

We aten lekker een vegetarische pasta variatie uit de Hello Fresh box, deze hebben we vaker en is erg smakelijk.

Dinsdag

Op dinsdag hebben we altijd management vergadering en er kwam wederom kritiek vanuit het personeel op het niet hebben van een scherm thuis. Het blijft een terugkomende discussie. Ik snap dat het bedrijf niet zomaar – in tijden waarin het al heel moeilijk is – een enorm budget heeft om al het personeel van een scherm te voorzien maar de discussie blijft terukomen ☹. Zelf heb ik al een paar maanden terug een scherm gekocht, paar tientjes maar mensen blijven er moeilijk over doen.

Ik liep weer een rondje buiten. Er ligt veel blad terwijl ze volgens mij nog niet zo lang geleden langs zijn geweest met de bladblazers. Het begon zacht te spetteren dus even flink de pas erin gezet en voor het echt begon te regenen was ik weer binnen.

Ik droeg mijn nieuwe blouse, ik kocht deze samen met de legging en spencer die ik gisteren droeg maar bij elkaar was het wat pompeus. De blouse (jawel, zwart, out of my comfort zone) heeft een plisse ‘rokje’ aan de onderkant heel leuk maar omdat het wat wijd uitloopt niet zo leuk in combi met de spencer, ik denk dat als het kouder is met een strakker truitje/spencer dat het wel leuk is.

Het was de kookbeurt van Isabelle en zij maakte de kipnuggets met frietjes, heerlijk natuurlijk.

Woensdag

Vandaag even snel naar kantoor om wat zaakjes te regelen. Ik was na 2 uurtjes klaar met mijn kantoorklussen en dus weer in de auto naar huis. De rest van de dag thuisgewerkt. Het wandelen schoot erbij in vandaag maar het weer was ook een beetje prut met veel regen.

We aten lekker Duitse biefstuk (chique woord voor een tartaartje) met portobello en parelcouscous, deze hebben we eerder gehad en is heel lekker.

Qua kleding ging ik voor lekker comfortable met spijkerbroek, ecru trui en ‘tijger’ shawl. Dit alles is al wat ouder en die trui heb ik al een paar seizoenen, hij gaat ook echt een beetje pillen nu dus ik denk laatste seizoen dan mag hij in de kledingzak voor het goede doel.

Donderdag

Gesprek met mijn manager om te kijken of we qua doelstellingen nog op ramkoers liggen tot einde van het jaar 😊. Dat gaat wel lukken het is natuurlijk een raar jaar geworden met veel aanpassingen, sluiting van de winkels, weer open, thuis werken, weer naar kantoor en nu weer thuis. Het vergt flexibiliteit en een hoog aanpassingsvermogen maar ik denk dat ik het inmiddels wel goed onder de knie heb en hoe ik het prettigst werk. Ook veel recruitment gedaan dit jaar.

Ik droeg nog een dag mijn spijkerbroek en deze keer het gekleurde vest dat ik vorig jaar bij BonPrix heb gekocht. Moet zeggen dat is een site waar ik nauwelijks kijk terwijl ze soms toch wel leuke items hebben maar het is ook wel veel ‘eenheidsworst’ maar ook wel weer ‘tijdloos’. Kijken/kopen jullie wel eens wat bij bonprix?

Vrijdag

Redelijk rustige dag, vind ik altijd wel prettig dat de vrijdagen altijd wat rustiger verlopen, dat komt met name omdat mijn winkels dan allemaal op de verkoop zijn gericht en dus geen backoffice taken doen op vrijdag en in het weekend. Kan ik zelf altijd even goed ‘opruimen’ ik zet dingen vaak gedurende de week op mijn desktop en dan op vrijdag zet ik alles op de drives en in de juiste folders. Dan is alles weer netjes qua administratie en mocht ik dan onverhoopt eens ziek zijn o.i.d. kan mijn collega in de UK er ook altijd bij. Eind van de middag naar de Kwikfit voor de winterbanden. Ook al is de winter nog niet in aantocht (gelukkig) maar ik maak altijd redelijk vroeg een afspraak zodat er nog geen drukte is bij het wisselen.

Weekend

Saai, tsja ga er niet echt op uit deze dagen al heb ik wel zin om wellicht binnenkort toch maar weer eens een museum van mijn lijstje te strepen. Wel even naar de markt geweest die had ik vorige week overgeslagen dus had echt wel kaas nodig en mijn bloemen was ook niets meer na 2 weken al heb ik nog wel een bos rozen die nu 3 weken heeft gestaan en die zijn eigenlijk nog best mooi vind je ook niet? Dus maar gewoon verder het huis gesopt en lekker veel gelezen! Wel even naar de zonnebank geweest daar had ik zin in en daar was ik ook al weken niet meer geweest en tikte ik met de auto de 80.000km aan.

Hoe was jouw week?

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ik heb Bonprix dit jaar herontdekt en soms is het goed zoeken maar er zitten vaak leuke dingen tussen.

  Merk aan mijzelf dat ik deze 2e ronde ook lastiger vind op een of andere manier. Kan ook niet precies uitleggen waarom.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat zwart staat je wel goed. Ik denk dat deze 2e ronde moeilijker is omdat het nu donkerder wordt en omdat de saamhorigheid weg is, althans zo voel ik het, zoveel mensen die er “geen zin” meer in hebben. Niemand weet of Kerst weer een beetje kan en of vakantie volgend jaar wél kan. Gisteren naar een museum in Helmond geweest en viel op dat toch veel oudere mensen (70+) geen mondkapjes dragen….Heb het lopen van na het eten nu verplaatst naar de middag omdat het vroeg donker wordt merk dat “buiten” toch goed doet. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja het valt mij ook op dat veel ouderen geen mondkapje dragen, zie het in de supermarkt ook bijna iedereen draagt er een bij ons maar de uitzondering zijn toch vaak ouderen. Ik ga ook zeker weer proberen weer te lopen deze week. En blijven sporten natuurlijk dat ook!

   Like

 3. Ik heb wel eens wat bij Bonprix besteld, maar ze hebben heel veel in dubbelmaten 36/38, 40/42 enz en dan zit t me net te ruim.

  Heerlijk lijkt me die boxen van Hello Fresh.

  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 4. Goed bezig om elke dag een stukje te wandelen. Het is een rare tijd nu om structuur te krijgen met alles wat eerst normaal was. Weer lekker gegeten van Hello Fresh. Wij wandelen ook elke dag en ga zo weer 1 uurtje sporten. Houd moed en succes de komende week.

  Geliked door 1 persoon

 5. Als het droog is, is het zeker lekker om even te gaan wandelen. Vanmiddag heb ik het gecombineerd met een bezoekje aan het postkantoor en de supermarkt.
  Bonprix heeft soms hele leuke kleding. Vorig jaar heb ik mijn feestjurk daar gekocht.

  Like

 6. Toevallig heb ik deze week een overgooier bij Bonprix besteld, zij verkopen ze. Beetje nostalgie, als kind droeg ik ze vaak en eens kijken hoe het mij nu bevalt.
  Die spencer is ook heel leuk en ik wil ook iets met een wijde col een keer kopen, die camoufleert dat blote nekkie van mij dan mooi!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s