Eborian

Eborian BB Cream & CC Cream

Al een tijdje in mijn regime en ook aangeraden aan andere bloggers 😉 haha. Ik weet dat @beautybybabs deze BB cream inmiddels ook heeft en ook – net als ik – er zeer tevreden over. Volgens mij is het een box product want ik kan me niet herinneren dat ik deze heb gekocht. Ik heb wel eens een product van Eborian gekocht (in Praag) maar dat was een ‘glow cream’ een primer voor onder je make-up.

De CC variant heb ik wel zelf gekocht, omdat ik zo tevreden was over de BB cream wilde ik de CC versie ook proberen.

Koreaans

Eborian is een Koreaans merk en inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar bijvoorbeeld bij de ICI Paris XL. Het fijne van een BB cream is dat hij wat vriendelijker is voor de ‘oudere’ huidjes. Ik moet zeggen dat ik steeds meer weg ga bij ‘traditionele’ foundations en meer en meer overstap op de getinte dagcrèmes. Omdat als we ouder worden de poriën vaak wat zichtbaarder zijn en we ook wat meer lijntjes hebben (lachrimpels uiteraard) dan de jongere dames is een BB of CC crème een fijn alternatief.

Kleuren

Ik heb de kleur Dore welke echt een prima match is met mijn huid. Eronder gebruik ik het Glow serum van Tan-Luxe (klik hier voor de review) en mijn gezicht heeft een mooi tintje zonder dat het cakey of ‘opgemaakt’ eruit ziet. Gewoon fijn verzorgd en een gezonde teint. De BB cream komt dus in meerdere kleuren, ik zie er 4 staan maar die zouden alle huidtypes wel moeten kunnen bedienen.

Maatjes

Het fijne van dit product is dat hij in 2 maatjes verkrijgbaar is. Ik heb een 15ml tube en doe daar echt al maanden mee. Deze kost rond de € 18,- en is dus prima om mee te starten als je wilt kijken of dit product wat voor je is. Ben je fan? Dan ga je voor de fullsize tube van 45ml en die kost dan rond de € 40,-. Ik zou zelf bij de 15ml blijven. Hij is zuinig in gebruik en je doet er lekker lang mee, helemaal niet nodig om dus een grote tube aan te schaffen maar dat ligt maar net aan je gebruik natuurlijk.

Verschil

De BB cream is al getint als hij uit de tube komt en bij de CC cream heb je een witte crème die dus pas van kleur verandert op het moment dat je hem aanbrengt op de huid. Ik vind ze beide echt heel fijn in gebruik met een kleine voorkeur voor de BB variant. Dat komt denk ik omdat ik nu in deze periode gewoon echt ‘witjes’ ben en dan de BB crème net ietsje beter van kleur is maar het is minimaal en beide zijn gewoon echt heel fijn in gebruik.

Aanrader voor als je een klein tintje wilt maar liever geen foundation wilt gebruiken.

Annette

7 thoughts on “Eborian

  1. Wat is ie fijn, hè? Nog bedankt voor deze top tip! Grappig dat jij hetzelfde ervaart met foundations, wat ik ook probeer met primers, alle rimpels en poriën worden uitvergroot lijkt wel. Ik bewaar “mijn Eborian” echt voor speciale gelegenheden, dus helemaal zuinig 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s