Unboxing

Bestelling LookFantastic

Ik bestelde onlangs een aantal items bij LookFantastic. In deze video laat ik zien wat ik kocht. Ondanks de adventskalender die een hoop mooie producten bevatte had ik toch een paar items nodig die ik niet langer in huis had.

Volgende week zie je de unboxing van de beautybox van Januari die ik deze week ook verwacht. Ook ga ik eerdaags weer naar de DM want ook daar ben ik bijna door mijn voorraad heen en heb weer wat items nodig.

Veel kijkplezier!

Annette

12 thoughts on “Unboxing

    • Potlood werkt erg fijn en is lekker goedkoop, je kunt deze ook bij Kruidvat online kopen overigens daar had ik hem de vorige keer vandaan, Heb er 1 nu bijna op, nou dat zegt een hoop voor mij want heb een beker vol met oogpotloden maar gebruik deze elke dag.

      Like

  1. Leuk filmpje weer. Fijn om je te volgen☺️
    Als je binnenkort weer eens naar de DM gaat, zou je een potje VITAL Anti-Falten Tagespflege van balea kunnen uitproberen. Is een heerlijke crème en kost (bijna) niets.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s