Zelfbruiners

Zelfbruiners

Ik gebruik inmiddels al een flink aantal maanden een paar keer per week een zelfbruiner. In het filmpje laat ik je zien welke 5 zelfbruiners ik in gebruik heb, en hoe hun werking is.

Als je vragen hebt over het gebruik laat dan gerust een comment achter.

Annette

15 thoughts on “Zelfbruiners

 1. Die van de DM voor dat geld is ie goed hè.
  Weet je wat ook een fijne is, de dagcrème met zelfbruinend effect van dr. Pierre ricaud, die gebruik ik dan een paar dagen achter elkaar en dan weer 1 of 2 dagen niet, ook heel mooi.
  En vaak voor de helft.
  Leuke interessante video 👍

  Geliked door 1 persoon

 2. Een zelfbruiner zonder die specifieke geur, top! Het kan dus wel. Dat masker vind ik ook onpraktisch, zeker omdat ik daar vaak te ongeduldig voor ben tegenwoordig. Ik had ook van die bruiningsdruppels, ik denk dat ik zo een cream toch handiger vind, het doseren en mengen, het werd nogal rommelig bij mij. 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Ja die ene ruikt echt heel fijn en het kan dus inderdaad. Crème is inderdaad wel fijn maar merk dat ik dat soms ook best lastig doseren vind, Ik ben een ‘ruime’ smeerder normaal gesproken en dan met dit spul vind ik het wel weer ietsie spannend haha of het dan toch weer niet too much is en vlekken geeft maar tot dusverre gaat het goed. Nu niet overmoedig worden….

   Geliked door 1 persoon

 3. Jaren geleden eens een zelfbruiner van Biotherm gekocht (een gel) maar ik vond deze erg oranje uitvallen. Weet niet of dat aan mijn huid ligt. Zou nu in eerste instantie eens voor de DM variant gaan om weer eens te proberen. En ja het voorjaar mag wel doorkomen al is het gelukkig alweer iets vroeger ligt en later donker 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Van mij mag het ook wel weer sneller licht worden, verlang er echt naar. Ik had het ook echt jaren niet meer gebruikt maar het bevalt me goed met alle producten tot nu toe, Gewoon voorzichtig proberen en niet overmoedig worden 😉

   Like

 4. In de wintermaanden gebruik ik nooit een zelfbruiner, pas rond de Lente als de jurkjes en korte broeken weer aangetrokken worden. Ik gebruik vooral de producten van Bondi Sands ontzettend graag. Leuk om te zien welke zelfbruiners jij gebruik 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Bondi Sands ken ik niet maar ga ik zeker onthouden. Ik wil met name alleen mijn gezicht een tikkie bruiner omdat ik anders gelijk de vraag krijg of ik ziek ben haha, vind het mezelf ook net wat beter staan als ik off-white ben 😉

   Like

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Tan-Luxe | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s