Plog

Plog #33

Wat een onstuimige week was het nietwaar? Het bleef voor mijn gevoel maar waaien en aangezien het kantoor aan het IJ zit spookte het behoorlijk en zong het lustig rond de hele dag. Blij dat ik voornamelijk binnen zat.

Afgelopen maandag werden er lamellen geplaatst en is mijn werkplek helemaal af. Ik moet er een beetje aan wennen en omdat de lamellen los zijn komt mijn OCD naar boven als ze niet allemaal dezelfde kant op staan of op een zelfde afstand open haha. Gelukkig heb ik een collega die hetzelfde had dus we zijn de hele dag aan het draaien en rechtzetten, pfff.

Plog 33 (2)

Ik was ook druk met ons beveiligingssysteem. Vorige week liet ik je al de foto zien die op mijn toegangspas komt, deze week kwam de doos binnen. Hilarisch want volgens de strenge Amerikaanse eisen mocht er op de doos geen enkele verwijzing komen dat het om toegangspassen zou gaan, er was een hele mail wisseling over geweest. De doos kwam binnen en kijk even wat er met een zwarte marker is opgeschreven 🙂 wat een giller! Ik meld het maar niet want er worden wel mensen om minder ontslagen….

Plog 33 (8)

Donderdag deed ik een quiz met  de mensen want het was #TimeToTalk dag oftewel een dag waarop je alles rondom mentale ziektes bespreekbaar probeert te maken. Bij vraag 3 van mijn quiz was iedereen al afgevallen (dus belangrijk dat men er meer over leert) dus kregen ze een tweede kans. Bij vraag 8 had ik nog 1 collega over dus die won een doosje chocolade.

Plog 33 (5)

Toen ik vrijdag thuis kwam werd er nog druk gezaagd aan een enorme Kastanjeboom achter mijn huis. Ik ben wel blij dat hij weg is want dat betekend meer licht in huis en langer de zon in de tuin. Wel heel kaal nu, dus mijn leiboompjes moeten maar snel gaan bloeien om de privacy ook weer terug te krijgen. Ik denk dat de boom ziek was trouwens en een gevaar dat hij dan bij rotting op de huizen zou vallen.

Plog 33 (6)      Plog 33 (7)

Zaterdag ben ik ondanks de storm even bij de New Balance winkel in Amsterdam geweest. Ik heb mijn ‘free pair’ opgehaald en ook zelf nog een paar gekocht (met personeelskorting) en een lekkere hoody. Ik laat ze binnenkort goed aan je zien.

Plog 33 (4)

Ook deed ik mijn tweede les gebaren taal en dit zijn de woorden die ik deze week heb geleerd. Ik vind het echt heel leuk en de lerares doet het echt heel duidelijk voor en deelt leuke weetjes.

plog-33-12.jpg

Zondag even langs de Intratuin, getankt en de auto door de wasstraat. Dat was echt hoognodig want met de sneeuw en viezigheid op de weg zag hij er niet meer uit.

Komende week ben ik jarig, ga er niets aan doen wacht wel tot ik 50 word dan geven we een gezellig feestje. Deed jij nog iets bijzonders afgelopen week?

Annette

14 thoughts on “Plog

 1. Dat ziet eruit als een heerlijke lichte tuin! Alvast gefeliciteerd. En grappig dat naarmate je ouder wordt je je eigen verjaardag vaak niet viert. Ben vandaag jarig en hoop vandaag en morgen de allerlaatste “mannetjes” het huis uit te werken om dan maar eens aan de schoonmaak te gaan. Vooral erg hoe de meesten je toilet gebruiken: lees misbruiken. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik zou daar ook niet tegen kunnen, zoals die lamellen die scheef hangen. Toen zij achter bij ons de hoge struiken weghaalden was het ook even wennen, maar nu is het ook een stuk lichter en een stuk netter! 50… Zeker ook een feestje waard!

  Geliked door 1 persoon

  • Deze lamellen zitten boven en onder vast kunnen dus alleen heen en weer 🙂 ja het is echt lekker licht in huis maar omdat ik een flat achter heb staan heb ik wel het idee dat ik in de avond een beetje ‘te kijk’ zit dus nu maar de gordijnen dicht (deed ik nooit)

   Like

 3. Bijzonder inderdaad met die badges (en goed dat je er niets van zegt. Inderdaad, je weet maar nooit). Bijzonder van die lamellen. Is het bedoeld als een afscheiding in de kantoortuin?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s