Opgemaakt #23

September 2016

De maand oktober is van start dus laat ik je de opgemaakte producten van September 2016 zien. Kijk je liever geen filmpje dan hieronder de foto’s en links naar de volledige reviews.

Veel kijkplezier!

Annette

Hieronder vind je de foto’s van de opgemaakte producten en de klikbare linkjes naar de reviews als deze online staan.

opgemaakt-sep-2016-1

Balea Douchegel en iedere dag shampoo in de geur Cool Blossom (Limited Edition)

Douche & Creme in de geur Meloen

Garnier Balea Micellair water

Balea Micellair water, Penaten baby olie en Garnier Micellair water

opgemaakt-sep-2016-3

L’oreal Age Perfect haarkleuring, Rituals douchefoam Samurai, Nyssos conditioner, Vichy Ideal Body milk-serum, Zarqa kalmerend gezichtsmasker

opgemaakt-sep-2016-4

Woodwick wax melts, Balea oogcreme Q10, Utsukusy facial cleanser

opgemaakt-sep-2016-5

Lancome Energie de Vie Nuit, Rimmel Wake me up foundation, Etos Long Lash & volume mascara.

 

27 thoughts on “Opgemaakt #23

 1. Ik moet mijn haar ook weer verven, zag gisteren weer zoveel grijs.. Age perfect vind ik heel goed, hoop dat die snel in de aanbieding is. Green tea and lime, ga ik onthouden!

  Like

 2. Je hebt lekker veel opgemaakt! Ik ben nu het Balea micllair water aan het opmaken maar vind die van Garnier toch veel fijner hoor! Ben dus ook benieuwd naar je antwoord op de vraag van mijn bovenbuurvrouw hihi ๐Ÿ™‚

  Like

 3. Opgemaakt video is altijd zo leuk om te kijken. Ik ga woensdag naar de DM. Ik zag op je Instagram een foto staan met smoothies. Waar haal je die brede rietjes?

  Like

   • Zo fijn dat je een antwoord geeft. Er zijn immers (bekende) bloggers die geen antwoord geven. Of je een compliment geeft of een vraag. Noppes, niets, geen antwoord, Je kunt wachten tot je een ons weegt. jammer. Ik maak wel eens smoothies en in het begin gebruikte ik van die normale rietjes. Je kunt dan zuigen totdat je een ons weegt. Alle grote stukjes gaan er voor zitten.

    Like

  • Oh wat jammer, zeker een aanrader, wel een leuk zakcentje meenemen dan, want het heeft een hoog hebben-gehalte doordat het zo goedkoop is. Ik koop maar zo voor een paar tientjes maar heb dan wel weer voor een paar maanden voldoende ๐Ÿ™‚

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s