Nagels #48

Trend it up Double volume & shine 320

Voor de feestdagen besloot ik voor deze prachtige donkerpaarse nagellak te gaan. Ik had deze nog staan van een vorig bezoek aan de DM en ik vond hem prima geschikt voor de donkere dagen. Ik wilde eigenlijk gewoon alle nagels in dezelfde kleur maar mijn nagelstyliste vond toch dat ik voor een glittertje moest gaan op de ringvinger.

Trend it up 320

Ook besloot ik deze keer mijn nagels iets langer te laten dan normaal. Ik was tenslotte twee weken vrij dus er hoefde niet op het toetsenbord gerammeld te worden (althans niet op het werk 🙂 ). Ik draag mijn nagels liever wat korter en dan na een week of 3 ben ik echt wel toe aan een bezoek aan de nagelsalon voor een nieuw lakje en een bij-vijlbeurt.

Trend it up Double Volume & Shine 320

De nagellak dekt heel erg goed maar een tweede laagje is wel het mooist om hem echt goed donker te krijgen. 1 laagje zou kunnen maar dan ‘schijnen’ de tipjes van je nagel wel wat door, zelf vind ik dat niet mooi.

Trend it up Double Volume & shine 320

Doordat mijn nagels weinig te lijden hebben groeien ze altijd erg hard. Schoonmaken doe ik netjes met huishoudhandschoenen aan zo blijft mijn lak ook echt altijd mooi. Met donkere lakjes zie je vaak wel wat lichte slijtage aan de randjes ontstaan maar dat is echt pas aan het einde van de draagtijd.

Ik liep er weer netjes bij en ik vind dit een heerlijk kleurtje.

Annette

22 thoughts on “Nagels #48

  1. Oh wow, dit zijn ook echt de kleuren waar ik van hou. Helemaal in deze tijd van het jaar. Donkerpaars doet het dan vaak goed. Ik had ook een accentje op de ringvinger dit jaar. Verder dan dat gaan mijn nailart skills niet. Heb vorige week ook weer drie Trend lakjes gekocht bij de DM. Blijft een mooi merk.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een mooie nagels, fijn dat ze zo snel groeien. Ik heb altijd ‘periodes’. Dan zijn ze maanden echt super mooi en gezond en dan gaat het opeens van tjakkaaaaaa en breekt de één na de ander af. Ik zit nu een in ‘korte periode’ 😉 Prachtige kleur trouwens, daar hou ik ook wel van.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s